Carmen2412
Fanka BB :)
Kochane mam przyrost
Beta 114,9
Progesteron 16,41 identyczny jak przy pierwszym badaniu
Beta 114,9
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To już się będą dobijała ze wszystkich stronTo niech się jeszcze zwolni termin do lekarza w poradni![]()
Wspaniałe wieściKochane mam przyrost
Beta 114,9
O to ciekawe! TSH to wiem, że jest dość czułe i podnosi się nie tylko przy chorej tarczycy ale ciekawy przypadek, że przy Hashimoto przeciwciała w normieU mnie jest ciekawy przypadek, bo mam przeciwciala w normie, ogolnie mialam tylko tsh za wysokie, a mam hashimotow usg wyszlo , ze mam zmiany na tarczycy wskazujace na autoimmunologiczne zapalenie
Z przyjemnością zmieniam na kuraka!Kochane mam przyrost
Beta 114,9
Rośnie pisklątkoKochane mam przyrost
Beta 114,9
SuperKochane mam przyrost
Beta 114,9
Super. Będzie dobrze. Trzymam kciukiKochane mam przyrost
Beta 114,9
Ojaaa, podziwiam Cię, ja mam takie łaskotki na stopach że bym niechcący masażyście zęby powybijała![]()
Wróciłam z pracy i powtórzyłam test , niby coś widzę , mąż oczywiście nic .
Ale nie wiem czy te facelle się po prostu nie popsuły. Czy znowu czeka mnie oglądanie chujocieni .Zobacz załącznik 1739803
Na rano mam ten drugi więc zobaczymy...
Dzisiaj juz mnie brzuch boli i chodzę jak bańka aż spodnie rozpinamdzisiaj juz nie sikam ! Muszę się opić wody bo bardzo mało piłam
![]()