mariposa_
Fanka BB :)
Rozkręca się!Czy ja sie w koncu doczekam tej owulkimyslalam ze mi sie termometr popsul , bo przez 5 dni taka sama temp mi wychodzila
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Rozkręca się!Czy ja sie w koncu doczekam tej owulkimyslalam ze mi sie termometr popsul , bo przez 5 dni taka sama temp mi wychodzila
![]()
Bierz full, mój wziął sam semingoram, a teraz musi jeszcze raz specjalnie jechać na resztę.Udalo sie na poniedzialek umowic badanie nasieniaakurat bede przed plodnymi w sensie w trakcie lub swiezo po okresie, i tak my sie maz nie zabawil, wiec chociaz tak pokorzysta, a zdazy skonczyc wstrzemiezliwosc przed polodnymi..
24-48 h do wynikow, niby badaja na miejscu, ale wiecie jak jest, 2 dni i tak spoko, nie wiem czy decydowac sie na seminogram czy z fragmentacja dna od razu? Czy to z dna zawiera w sobie seminogram? Kwestia 160/300 zl wiec bez roznicy
A powiedz po czym to poznajesz?Rozkręca się!
![]()
Moja wewnętrzna feministka nie godzi się na to. Nowoczesne podejście andrologów jest takie, że badanie nasienia powinno być robione jako ekwiwalent naszej cytologii. Nasienie jest w stanie powiedzieć dużo o sytuacji zdrowotnej faceta...O tym samym pomyślałam.. my na wszystko się godzimy i od samego początku się badamy, suplementujemy, a ta druga strona jakoś zawsze ma „problem” zrobić minimum, a przecież to nawet nie boli![]()
Testy LH trochę nie ruszyły?A powiedz po czym to poznajesz?![]()
Troche ruszyly, wczoraj 0,14 a dzis 0,28Testy LH trochę nie ruszyły?Poziom może jeszcze na chwilę spaść, żeby wystrzelić do góry, przynajmniej ja tak mam
W ogóle czasami mnie też organizm robi w konia i przykładowo robię 6 dni pod rząd testy i szorują po podłodze, a później nagle 0,60 w PreMom
![]()
Czytałam ostatnio, że przy słabej fragmentacji może mieć to wpływ. Ale nie odpuszczałabym starań, a jak już chcesz uniknąć rozczarowań to dajcie sobie chodzić jeden cykl wytchnienia, ale skupcie się na zdrowiu, suplementy, ruch.Myślice, ze mój biochem w styczniu mógł być spowodowany słabym nasieniem?
Lekarz kazał jeszcze te pół roku się starać ale co jak przez to znowu się sytuacja powtórzy? Dajmy zacznie zaraz leczenie ale to i tak potrzeba 3 miesięcy (conajmniej!) na jakąkolwiek poprawę..
już mam mętlik w głowie czy na razie nie odpuścić starań
A jak poziom Twojego progesteronu?Pójdę po terminie spodziewanego okresu, czyli po weekendzie. Już po tych wczesniejszych poronieniach nie chcę się za wcześnie cieszyć.