kataryna83
Fanka BB :)
W sumie słusznie. Spokój to najlepsze co można sobie dać w tym momencie. Super podejścieRano robiłam, może był jakiś duszek jedynie… nie robię już żeby się nie stresować na noc![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
W sumie słusznie. Spokój to najlepsze co można sobie dać w tym momencie. Super podejścieRano robiłam, może był jakiś duszek jedynie… nie robię już żeby się nie stresować na noc![]()
Zależy doborowego miejsca jedziesz do niej bo ona w 2 miejscach przyjmuje i z tego co się orientuję były dwie różne ceny . A ona już wróciła wgl do pracy po urodzenia synka?Mam wynik testosteronu 65,5przy SHBG 15,4 i tym testosteronie mam indeks FAI 424 a powinien być <5-7
Strasznie jestem ciekawa tego lekarza w czwartek. Jeśli mnie nie porwie to umawiam wizytę do Estery Kłosowicz z instagrama, kilka moich koleżanek do niej chodzi i są bardzo zadowolone, ale wizyta za 480 zł boli moje skąpe serduszko
![]()
Mi sie wydaje, ze zbadali te <20 ale cos im nie pasowalo i powtorzyli badania ale ten 1 wynik juz poszedl do systemu.. ja bym skoczyla jutro na Twoim miejscu jeszcze raz dobtego samego labu i zobaczyla czy bedzie bardziej 15, czy 25Dziewczyny zgłupiałam teraz. Weszłam na alab zobaczyć czy mam świeże wyniki i teraz nie wiem czy moja beta to 20.00 czy <20.00
Ale ta Pani z leczeniem niepłodności to chyba mało ma wspólnego- z tego co jest napisane na portalu znany lekarz. Ona chyba tak ogólnie od ginekologii i estetyki.Zależy doborowego miejsca jedziesz do niej bo ona w 2 miejscach przyjmuje i z tego co się orientuję były dwie różne ceny . A ona już wróciła wgl do pracy po urodzenia synka?
Nie wiem czy nie szkoda kasy na konsultacje u zwykłego ginekologa jak są jakieś problemy.Ale ta Pani z leczeniem niepłodności to chyba mało ma wspólnego- z tego co jest napisane na portalu znany lekarz. Ona chyba tak ogólnie od ginekologii i estetyki.
Ja bym doradzała pójść na konsultacje do klinik niepłodności. Dla porównania mam dwóch specjalistów i cennik konsultacji. Dodatkowo przy konsultacji robią badania (oczywiście płatne robioneprzed wizytą ok 2 godz. Wcześniej) których wyniki omawia się od razu na wizycie. Czyli od razu jakieś informacje.
No nie wąsko, ale jak jest dobrym specjalistą to się ceniMam wynik testosteronu 65,5przy SHBG 15,4 i tym testosteronie mam indeks FAI 424 a powinien być <5-7
Strasznie jestem ciekawa tego lekarza w czwartek. Jeśli mnie nie porwie to umawiam wizytę do Estery Kłosowicz z instagrama, kilka moich koleżanek do niej chodzi i są bardzo zadowolone, ale wizyta za 480 zł boli moje skąpe serduszko
![]()
Byłam dziś, praktycznie niemal przed tym jak dostałam ten wynik. Bo na ten wynik czekałam 24h i myślałam, że w ogóle nie wskoczy. No i dostałam w ostatnich minutach dokument więc i tak już powtórzyłam. Najprędzej będę mogła iść jeszcze w piątek… teraz te dwa dni siedzę w pracy długoMi sie wydaje, ze zbadali te <20 ale cos im nie pasowalo i powtorzyli badania ale ten 1 wynik juz poszedl do systemu.. ja bym skoczyla jutro na Twoim miejscu jeszcze raz dobtego samego labu i zobaczyla czy bedzie bardziej 15, czy 25test moze pokazac nieduza roznice w sensie w kolorze kreski ale oczywiscie bankowo sikalabym wieczorem
Jak tylko jeden niedrożny to zostaje drugi. Zależy dlaczego niedrożny - wiem że do się udrożnić. Ewentualnie zostaje invitro.Pytałam wcześniej, ale dużo się działo. Czy niedrozny jajowod zamyka szanse czy można go udroznic?Bo przegrodę w macicy to pewnie histereskopia można załatwić
![]()