marietta2112
Fanka BB :)
Nie chcę Cię nakręcać, ale to wygląda obiecująco skoro taki cień wychodzi ok 9-10 dpo. Jutro do powtórki, trzymam kciuki zwłaszcza po tym co przeszłaśOwulacja byla wg testow jakos 5/6 kwietnia
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie chcę Cię nakręcać, ale to wygląda obiecująco skoro taki cień wychodzi ok 9-10 dpo. Jutro do powtórki, trzymam kciuki zwłaszcza po tym co przeszłaśOwulacja byla wg testow jakos 5/6 kwietnia
DziękujęNie chcę Cię nakręcać, ale to wygląda obiecująco skoro taki cień wychodzi ok 9-10 dpo. Jutro do powtórki, trzymam kciuki zwłaszcza po tym co przeszłaś![]()
Widzę różowego duszka, jutro rano powtórz ale wyglada obiecującoJa nie zaskocze, niby jakiegos duszka widze, ale to chyba fabryczna
Zobacz załącznik 1739886
Pokaż wykresHejka, u mnie juz blisko, ale wyszlo ze nadal nisko 0,77temp troche spadla, tak ma byc?
![]()
Pokaż wykres![]()
Przy Pinkach i innych tak miałam, Facellki na szczęście nie pozostawiają miejsca na domysły - jak jest biały to jest biały i pod żadnym kątem nie widziałam cienia. Jak w poprzednim cyklu zobaczyłam cień cienia cienia mrużąc oczy to wtedy wiedziałam że coś się dziejeTeż tak macie przy testach ze jak się wpatrujecie dlugo w test z jedna kredk to mózg Wam stwarza chwilową iluzję drugiej?![]()
Robilam 2 razy dziennie, wczoraj po 22 jeszcze robilam i wyszlo 0,40, wiec nie wiem czy to mozliwe zebym przegapilaStrzelam, że mogłaś nie wyłapać piku i miałaś go w nocy, a dzisiaj już temperatura spadła co powoduje uwolnienie jajeczka. Ale zobaczymy co jutro wykres pokaże![]()