• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

reklama
Tak, jak wrzucisz kolejny test i wyliczy ratio na mniejsze niż ten wtedy oznaczy to jako peak :)
Nie jestem wogule w temacie tych owulaków. Nigdy nie robiłam ich. Ale z ciekawostek z leczenia invitro to radzę podpytać swoich lekarzy o wprowadzenie zaraz po owulacji ACARD 1x dziennie. Małe dawki aspiryny poprawiają ukrwienie endometrium I implantację zarodka a w pierwszych dniach po implantacji na jej utrzymanie. Ważne przy biochemach.
Ale warto pogadać z lekarzem.
Czasami wiem że i ASPIRYNĘ lekarze zalecają, która jest mocniejsza niż ACARD.

Nie jestem wogule w temacie tych owulaków. Nigdy nie robiłam ich. Ale z ciekawostek z leczenia invitro to radzę podpytać swoich lekarzy o wprowadzenie zaraz po owulacji ACARD 1x dziennie. Małe dawki aspiryny poprawiają ukrwienie endometrium I implantację zarodka a w pierwszych dniach po implantacji na jej utrzymanie. Ważne przy biochemach.
Ja mam brac acard ale od pozytywnego testu 🤔

Często się zdarza że pary prubują miesiącami a przy niewielkiej infekcji po owulacji kiedy kobitka zarzyje aspirynkę to pyknie i jest ciąża.
Swoją drogą sama miałam taki przypadek lata temu. Brałam jeszcze leki antykoncepcyjne chyba drugi cykl i grypa się przyplątała i dostałam antybiotyk do tego dołożyłam aspirynę i dubel: antykoncepcyjne nie zadziałało dodatkowo przez antybiotyk i prawdopodobnie aspiryna pomogła w zagnieżdżeniu zarodka i jest super syn.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry