TutuTerror
Fanka BB :)
Fiu fiu fiuTeraz taki![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Fiu fiu fiuTeraz taki![]()
Apka pokazuje 1,17 wysoki , dla niej to wciaz za maloNo i mamy to! Do dziela
Nie wiem jeszcze jak to dziala, czy jesli nie bedzie ciemniejszego uzna to za peak?No i mamy to! Do dziela
Zmieni się jak sikniesz jaśniejszyApka pokazuje 1,17 wysoki , dla niej to wciaz za malo![]()
Tak, jak wrzucisz kolejny test i wyliczy ratio na mniejsze niż ten wtedy oznaczy to jako peakNie wiem jeszcze jak to dziala, czy jesli nie bedzie ciemniejszego uzna to za peak?
Nie jestem wogule w temacie tych owulaków. Nigdy nie robiłam ich. Ale z ciekawostek z leczenia invitro to radzę podpytać swoich lekarzy o wprowadzenie zaraz po owulacji ACARD 1x dziennie. Małe dawki aspiryny poprawiają ukrwienie endometrium I implantację zarodka a w pierwszych dniach po implantacji na jej utrzymanie. Ważne przy biochemach.Tak, jak wrzucisz kolejny test i wyliczy ratio na mniejsze niż ten wtedy oznaczy to jako peak![]()
Ja mam brac acard ale od pozytywnego testuNie jestem wogule w temacie tych owulaków. Nigdy nie robiłam ich. Ale z ciekawostek z leczenia invitro to radzę podpytać swoich lekarzy o wprowadzenie zaraz po owulacji ACARD 1x dziennie. Małe dawki aspiryny poprawiają ukrwienie endometrium I implantację zarodka a w pierwszych dniach po implantacji na jej utrzymanie. Ważne przy biochemach.
Ale warto pogadać z lekarzem.
Czasami wiem że i ASPIRYNĘ lekarze zalecają, która jest mocniejsza niż ACARD.
Często się zdarza że pary prubują miesiącami a przy niewielkiej infekcji po owulacji kiedy kobitka zarzyje aspirynkę to pyknie i jest ciąża.Nie jestem wogule w temacie tych owulaków. Nigdy nie robiłam ich. Ale z ciekawostek z leczenia invitro to radzę podpytać swoich lekarzy o wprowadzenie zaraz po owulacji ACARD 1x dziennie. Małe dawki aspiryny poprawiają ukrwienie endometrium I implantację zarodka a w pierwszych dniach po implantacji na jej utrzymanie. Ważne przy biochemach.
Ale warto pogadać z lekarzem.
Czasami wiem że i ASPIRYNĘ lekarze zalecają, która jest mocniejsza niż ACARD.
A już po owulacji działa cuda.Ja mam brac acard ale od pozytywnego testu![]()
Czytałam, że to po prostu mógł być Biochem, więc może faktycznie coś się zaczęło rozkręcać, ale obumarło na wczesnym etapie. Jeśli tak to mam zagwozdkę co dalej zbadać, bo widać jest jakiś problem z zagnieżdżeniem i utrzymaniem ciążyMega słabe że taki wynik wgl wypuścili