Gosz92
Fanka BB :)
150 czy slabszy?A już po owulacji działa cuda.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
150 czy slabszy?A już po owulacji działa cuda.
Śmieszne jest to, że pisząc ten post siedziałam na kibelku świeżo po wykonaniu tych testów. I napisałam, że dobrze by było gdyby okres szybko przyszedł. Ja biorę papier podcieram się, a tam delikatne malinowe zabarwienie. Więc grzecznie czekam na to co nastąpi. Także zamawiam cała wyprawkę cyklową na nowoJa klasycznie jak wcześniej bialutko także czekam na okres oby przyszedł jak najszybciej dziś 12 dpo czyli 34 DC.
Zignorujmy moja suchą dłoń![]()
Ja ostatnio pisalam o laweczce bo mi okres nie chcial przyjsc, i tak samo poszlam na wc i zobaczylam to samo, po 10 min cofalam lawkeŚmieszne jest to, że pisząc ten post siedziałam na kibelku świeżo po wykonaniu tych testów. I napisałam, że dobrze by było gdyby okres szybko przyszedł. Ja biorę papier podcieram się, a tam delikatne malinowe zabarwienie. Więc grzecznie czekam na to co nastąpi. Także zamawiam cała wyprawkę cyklową na nowo![]()
Słabszy - 75.150 czy slabszy?
Ja mam też 75Słabszy - 75.
Nawet w internecie jest taki opis:
Sama bez konsultacji w ubiegłym roku po biochemię zafundowałam sobie jakieś "super witaminki" bo się naczytałam w internecie to mi endometrium się zbuntowało i na usg wyszły jakieś plamy że niby polipy czy mięśniaki a w histero nic nie wyszło i 2500 zł za histero poszło się... a i czas bo Ok 12 mcy mi zabrało (przed histero i po i w międzyczasie cytologia poleciała to dodatkowe zabiegi kolposkopia i LEEP bo wyszło podejrzenie zmiany rakowej) a ile było strachu i załamki to nie wspomnęJa mam też 75
Ale tak jak pisałam wcześniej. Lepiej z lekarzem pogadać.
He heCzy jak się widzi cień cienia cienia na śnieżnobiałym teście to już choroba i trzeba się gdzieś zgłosić? Żeby nie było - patrzyłam na ten test dłuższą chwilę i tylko przez ułamek sekundy go widziałam, potem już nie mogłam go odnaleźć![]()
Jak byłam w ciąży z córką, to w tym samym tygodniu co wyszła beta 42 byłam straaaaaaasznie chora, miałąm opryszczkę, smarkałam, kaszlałam - grypsko.A mnie dziewczyny coś rozkłada gardło boli nie miłosiernie dobrego doszedł mi lekki kaszel a ja nie wiem za bardzo co robić . No i lekko się boje .
Ja myślę, że też tak mam i myślę, że u mnie jest to spowodowane plemnikamiCzytałam, że to po prostu mógł być Biochem, więc może faktycznie coś się zaczęło rozkręcać, ale obumarło na wczesnym etapie. Jeśli tak to mam zagwozdkę co dalej zbadać, bo widać jest jakiś problem z zagnieżdżeniem i utrzymaniem ciąży![]()
Ja już codziennie zaczęłam edytować kolory jak Kaalaa - > zmieniam sobie rózne cienie, natezenia i za kazdy razem widze, ze blado jak nie wiemCzy jak się widzi cień cienia cienia na śnieżnobiałym teście to już choroba i trzeba się gdzieś zgłosić? Żeby nie było - patrzyłam na ten test dłuższą chwilę i tylko przez ułamek sekundy go widziałam, potem już nie mogłam go odnaleźć![]()