• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

reklama
A wiesz jaki inozytol brałaś? Bo przy PCOS polecany jest stosunek myo-inozytolu do d-chiro-inozytolu 40:1. I chyba 2g dziennie, jak sie nie myle. On poprawia jakość komórki jajowej.
Wysyłam zrzuty bo zapominam nazwy.
Do tego koenzym Q10 od Swansona ale ten akurat polecił lekarz dla lepszej jakości komórek .
No i sama dołożyłam Taurynę. Ale po coto mie pamiętam- chyba a przy uprawianiu sportu- biegałam początkująco ale na długie dystanse.

Załączniki

• Screenshot_20260415_215555_Chrome.jpg
    Screenshot_20260415_215555_Chrome.jpg
    189,6 KB · Wyświetleń: 17
  • Screenshot_20260415_215136_Allegro.jpg
    Screenshot_20260415_215136_Allegro.jpg
    159,8 KB · Wyświetleń: 16
Najnowsze badania mówią, że jest to w 100% HPV. Tam gdzie zmiany tam był/jest HPV.

Aż tak się nie znam po prostu jak byłam w szpitalu na konizacji była dziewczyna już 3 zabieg miała cin iii i mówiła że nie ma Hpv i właśnie lekarze nie wiedzą skąd jej się to robi i że jest jakiś mały procent tych zmian :)
Szkoda że u nas nadal tak ludzie boją się tych szczepień może mnie kobiet by cierpiało gdyby te szczepienia były bardziej popularne

Aż tak się nie znam po prostu jak byłam w szpitalu na konizacji była dziewczyna już 3 zabieg miała cin iii i mówiła że nie ma Hpv i właśnie lekarze nie wiedzą skąd jej się to robi i że jest jakiś mały procent tych zmian :)
Szkoda że u nas nadal tak ludzie boją się tych szczepień może mnie kobiet by cierpiało gdyby te szczepienia były bardziej popularne
No i przede wszystkim edukacja męskiej części społeczeństwa. Bo nie wystarczy jak się tylko kobiety zaszczepia, a takie są niestety statystki, że częściej my chodzimy.
Ja jestem po HPV 56 i 66, przez które musiałam mieć LEEP. Po zabiegu od razu zdecydowałam się na szczepionkę Gardasil 9 i nie żałuję ani złotówki, a wydałam wtedy 600 zł za każdą z 3 dawek.

No i przede wszystkim edukacja męskiej części społeczeństwa. Bo nie wystarczy jak się tylko kobiety zaszczepia, a takie są niestety statystki, że częściej my chodzimy.
Ja jestem po HPV 56 i 66, przez które musiałam mieć LEEP. Po zabiegu od razu zdecydowałam się na szczepionkę Gardasil 9 i nie żałuję ani złotówki, a wydałam wtedy 600 zł za każdą z 3 dawek.
Ja ogólnie boję się tych nowych szczepionek. Przed ciążą nie chcę się niczym szczepić.
Nikt nie wie co tam jest. Kiedyś się nimi nie interesowałam i dzieci zaszczepiłam teraz bym się poważnie zastanowiła.

Dobry, strasznie sie dzis nie wyspalam.. kontynuujac moje sny- dzisiaj pomagalam rozliczyc sie kolezance, ktora dostala w spadku mieszkanie z kims bliskim i musial splacic jej polowe. No wiec splacilC notarialnie, w jablkach, ziemniakach, pomidorach, jesli chodzi po pieniadze to byl wor monet.. wszystko w cienkich reklamowkach, rozsypalo sie nam i musialysmy zbierac, zeby sie z aktem zgadzalo. Nie wiem co bierze moja glowa, ale moze przestac!

Dzisiaj mam ciezki dzien w pracy, licze na to, ze szybko minie :)

My tak samo z mężem się zaszczepiliśmy gardasilem.
Ja niestety pewnie byłam zarażona przezbylego który mnie zdradzał taką pamiątkę zostawił po sobie….

reklama
Dzień dobry, skończyło mi się wolne i trochę mniej jestem na forum, dodatkowo jestem chora, mąż wyjechał, młoda też rozkłada. Więc siedzimy w domu i pracuje zdalnie. Okres się już kończy, tak lajtowego to ja nawet na anty nie miałam.
Widzę bardzo mieszane opinie o inozytolu ale czy któraś bierze ashwagande? Ja do niej wróciłam po niemal pół roku nie brania. Biochemy miałam jak ja łykałam więc może coś znowu ruszy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry