• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

reklama
Cześć dziewczyny. Czy można dołączyć? Podczytuje Was od kilku miesięcy ciągle licząc że to już ostatni miesiąc.

Kilka słów o mnie. Mam 3 letnia córeczkę, udało się w pierwszym miesiącu starań gdzie wtedy zakładałam że fajnie jak się uda w ciągu roku.

Aktualnie staramy się od 10 miesięcy , gdzie byłam pewna że uda się od razu 🙈

Testowanie planuje 27 kwietnia.

Mogę zadać kilka pytań?

Cześć dziewczyny. Czy można dołączyć? Podczytuje Was od kilku miesięcy ciągle licząc że to już ostatni miesiąc.

Kilka słów o mnie. Mam 3 letnia córeczkę, udało się w pierwszym miesiącu starań gdzie wtedy zakładałam że fajnie jak się uda w ciągu roku.

Aktualnie staramy się od 10 miesięcy , gdzie byłam pewna że uda się od razu 🙈

Testowanie planuje 27 kwietnia.

Mogę zadać kilka pytań?
Witamy, zapraszamy i śmiało, zadawaj ile potrzebujesz 🤗

Postaram się w skrócie opisać swoją ścieżkę żeby Was nie zamęczyć 😁 może pytanie powinnam zadać swojej lekarce ale wizyty tak mnie stresują że zawsze zapominam połowy rzeczy.

Ogólnie u mnie wszystkie badania wyszły b. dobrze przynajmniej wg lekarzy.
Jedyna odchyłka to że w jednym cyklu 7dpo progesteron miałam 8 ale w cyklu wcześniej 7dpo było 26.
Męża badania super.
Mamy po 34 lata.

Aktualnie pobrałem wymazy i w następnym cyklu drożność.

W poprzednim cyklu dostałam progesteron. Aktualnie ovitrelle i progesteron ( utrogestan)

Trochę tego nie rozumiem, skoro owulacja potwierdzone w USG, ładne pęcherzyki, ładne endometrium i ciałko żółte. Cykle regularne, śluz super ito to czemu zalecają ta stymulację ovitrelle i progiem?

Slysze żeby spróbować poprawić warunki no ale nie lepiej zbadać np przez 3 cykle progesteron zamiast go od razu przyjmować?

Mam wrażenie że lekarze nie wiedzą co jest nie tak i próbują na oślep.

Aktualnie zmieniłam swojego ginekologa na lekarkę konkretnie od niepłodności z super opiniami i niby ufam ale no nie lubię przyjmować leków bez wyraźniej potrzeby.

Czy któraś z Was dostała ovitrelle i proga mimo dobrych wyników?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry