zielonapac94
Fanka BB :)
A to ja tez robie tą płynną, nie wiem czy nastepnym razem nie doloze badania na hpv
Ja Wam jeszcze powiem dziewczyny ze ja miałam Hpv 16 cin ii w kolposkopii a cytologia NILM więc czyściutko
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A to ja tez robie tą płynną, nie wiem czy nastepnym razem nie doloze badania na hpv
No wlasnie te ostatnie partie to ja nie wiemFacelleteraz poczekam do soboty i ewentualnie je pójdę na betę
![]()
Witamy, zapraszamy i śmiało, zadawaj ile potrzebujeszCześć dziewczyny. Czy można dołączyć? Podczytuje Was od kilku miesięcy ciągle licząc że to już ostatni miesiąc.
Kilka słów o mnie. Mam 3 letnia córeczkę, udało się w pierwszym miesiącu starań gdzie wtedy zakładałam że fajnie jak się uda w ciągu roku.
Aktualnie staramy się od 10 miesięcy , gdzie byłam pewna że uda się od razu
Testowanie planuje 27 kwietnia.
Mogę zadać kilka pytań?
No wlasnie te ostatnie partie to ja nie wiem![]()
Obserwuj, jesli cos jest- powinna ta kreska ciemniec, mimo facelle![]()
Jutro idź na betęjuż powinna wyjść
Ja też czekam na nowy wynik więc liczę że już będzie to zamknięty tematTeż wyszedł mi hpv, po kolposkopii zmiany okazały się na szczęście małe. Zaszczepiłam się i od tego czasu cytologia zawsze prawidłowa, teraz powtarzałam hpv i nic nie wychodzi. Mam nadzieję, że tak już zostanie![]()