• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

Przestało bić serduszko prawdopodobnie bardzo poważna wada genetyczna serca. To był 10 tydzień.
Zostaliśmy bardzo źle potraktowani przez pierwszego ginekologa i odesłani z niczym do domu bez zdjęcia z USG bez notatki że jest brak akcji serca. Bez skierowania do szpitala w razie czego , bo zadecydowałam że chce poronic w domu bez jakichkolwiek informacji jak to może wyglądać w warunkach domowych i na co zwrócić uwagę i kiedy zareagować… dopiero jak poszliśmy na potwierdzenie to trafiliśmy na Panią ginekolog mega empatyczną która jak się okazało zna tamtego lekarza i to że złej strony mimo że ma dobre opinie… dostałam w razie czego skierowanie do szpitala i gdyby w ciągu 2 tygodni się nie udało samoistnie mam iść do szpitala ale popiera decyzję o samoistnym poronieniu bo szybciej dochodzi się do siebie i nie ma ingerencji w ciało co mogłoby się różnie skończyć..
Pamiętaj, że należy Ci się prawo do skorzystania z pomocy psychologicznej jeśli poczujesz taką potrzebę. Pisz tu jak będziesz czuła że chcesz się wygadać. Jesteśmy 🫂

reklama
Przestało bić serduszko prawdopodobnie bardzo poważna wada genetyczna serca. To był 10 tydzień.
Zostaliśmy bardzo źle potraktowani przez pierwszego ginekologa i odesłani z niczym do domu bez zdjęcia z USG bez notatki że jest brak akcji serca. Bez skierowania do szpitala w razie czego , bo zadecydowałam że chce poronic w domu bez jakichkolwiek informacji jak to może wyglądać w warunkach domowych i na co zwrócić uwagę i kiedy zareagować… dopiero jak poszliśmy na potwierdzenie to trafiliśmy na Panią ginekolog mega empatyczną która jak się okazało zna tamtego lekarza i to że złej strony mimo że ma dobre opinie… dostałam w razie czego skierowanie do szpitala i gdyby w ciągu 2 tygodni się nie udało samoistnie mam iść do szpitala ale popiera decyzję o samoistnym poronieniu bo szybciej dochodzi się do siebie i nie ma ingerencji w ciało co mogłoby się różnie skończyć..
Bardzo mi przykro. :(

Macie doświadczenie w interpretacji wyników wymazów? Dostałam pierwszy wynik z wczoraj pobranych i kurcze mam tam dużo bakterii gram ujemnych i stopień czystości 4. Czyli chyba źle. Czy powinnam od razu umówić się do lekarki? Czy czekać na resztę wynikiw? Czy z takim wynikiem drożność w następnym cyklu jest niemożliwa? Jestem w szoku bo nie mam totalnie żadnych objawów infekcji.
Musi być czysto żeby była drożność

Dobra, czas wziąć się w garść. Zamówiłam kolejny milion suplementów za kolejny milion złotych. I działamy dalej.

Mam nadzieję, że nie złamie regulaminu pisząc to, ale mam sporą „presję” na zajście w ciążę max do sierpnia (tu już musiałabym o niej wiedzieć), bo nie wyobrażam sobie oddania roczniaka do żłobka, a nie mogę sobie też pozwolić na wychowawczy… więc marzy mi się kolejna ciąża na zakładkę i zostanie z nim w domu te kilka miesięcy dłużej. Jestem silnym migrenowcem i z jednym z ataków w poprzedniej ciąży wylądowałam na sorze więc pewnie od razu lekarz dałby mi zwolnienie - hormony plus cały dzień przy kompie to dla mnie pogrom był. Ale oczywiście życie może mieć dla mnie inne plany.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry