TutuTerror
Fanka BB :)
Onieee, tak mi przykroCześć dziewczyny,
wracam do Was niestety.
Wpiszcie mnie proszę na ławeczkę ale jakoś lepiej mi jak będę tu z Wami i będę czytać chociaż tu dobre wiadomości![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Onieee, tak mi przykroCześć dziewczyny,
wracam do Was niestety.
Wpiszcie mnie proszę na ławeczkę ale jakoś lepiej mi jak będę tu z Wami i będę czytać chociaż tu dobre wiadomości![]()
Czekaj na jutro. Nie skreślaj jeszcze tego cyklu![]()
Jejku, jakbym o sobie czytała... Jeszcze wcześniej przynajmniej byłam na fajnym projekcie, robiłam super rzeczy i miałam ten dylemat, że jak zajdę teraz w ciążę to potem wrócę z macierzyńskiego i pewnie trafię na jakiś podły projekt. No to sru - jestem teraz w najgorszym miejscu, o jakim bym sobie nawet nie pomyślała, ze tak można - co raz większe tempo, co rusz więcej obowiązków, rozproszona odpowiedzialność, a o podwyżkach zapomnijcie bo firma jest w trudnej sytuacji....O właśnie o to chodzi że to od tej konkretnej firmy nawet chce odpocząć i już do nie potem nie wracac.
Nigdzie nie byłam tak źle i nieprofesjonalnie traktowana jak tu a zagryzam zęby ze względu na dobre pieniądze i wizję macierzyństwa inaczej dawno był to jebła w pizdu!
Wybaczcie za wyrażenie ale inaczej się nie dało![]()
Jejku, jakbym o sobie czytała... Jeszcze wcześniej przynajmniej byłam na fajnym projekcie, robiłam super rzeczy i miałam ten dylemat, że jak zajdę teraz w ciążę to potem wrócę z macierzyńskiego i pewnie trafię na jakiś podły projekt. No to sru - jestem teraz w najgorszym miejscu, o jakim bym sobie nawet nie pomyślała, ze tak można - co raz większe tempo, co rusz więcej obowiązków, rozproszona odpowiedzialność, a o podwyżkach zapomnijcie bo firma jest w trudnej sytuacji....
Gdzie moja ciąża, ja się pytam... Jak wreszcie jebnę L4 to echo pójdzie 4 piętra w dół
Bardzo Ci współczuję, okropne doświadczenie, u mnie podobnie - dwa razy poronilam w okolicy 10 tygodnia. Wiesz że należy Ci się 8 tygodni skróconego macierzyńskiego ?Przestało bić serduszko prawdopodobnie bardzo poważna wada genetyczna serca. To był 10 tydzień.
Zostaliśmy bardzo źle potraktowani przez pierwszego ginekologa i odesłani z niczym do domu bez zdjęcia z USG bez notatki że jest brak akcji serca. Bez skierowania do szpitala w razie czego , bo zadecydowałam że chce poronic w domu bez jakichkolwiek informacji jak to może wyglądać w warunkach domowych i na co zwrócić uwagę i kiedy zareagować… dopiero jak poszliśmy na potwierdzenie to trafiliśmy na Panią ginekolog mega empatyczną która jak się okazało zna tamtego lekarza i to że złej strony mimo że ma dobre opinie… dostałam w razie czego skierowanie do szpitala i gdyby w ciągu 2 tygodni się nie udało samoistnie mam iść do szpitala ale popiera decyzję o samoistnym poronieniu bo szybciej dochodzi się do siebie i nie ma ingerencji w ciało co mogłoby się różnie skończyć..
Konkretna kreseczka, gratulacje
Nie spodziewałam się niczego, brzuch mnie pobolewa okresowo. A tu takie cudo
Zobacz załącznik 1739992
Nie spodziewałam się niczego, brzuch mnie pobolewa okresowo. A tu takie cudo![]()
Zobacz załącznik 1739992
Tak tyle że nie chce być w szpitalu więc nikt nie wyda mi bez tego zaświadczenia a bez tego się nie daBardzo Ci współczuję, okropne doświadczenie, u mnie podobnie - dwa razy poronilam w okolicy 10 tygodnia. Wiesz że należy Ci się 8 tygodni skróconego macierzyńskiego ?
Bardzo bardzo Ci współczujęTak tyle że nie chce być w szpitalu więc nikt nie wyda mi bez tego zaświadczenia a bez tego się nie da
A Ty histeroskopię miałaś robioną? Im więcej czytam, tym częściej spotykam się z tym, że to właśnie tam wychodzą jakieś nieprawidłowościTak, każda jest potwierdzonamój jedyny problem to podwyższone androgeny, które mieszają mi w cyklach. Do tego na koncie jeden Biochem w lutym, staramy się na poważnie od 09/24, monitoringi od 02/25
Aktualnie 8 cykl na lamettcie
![]()