Angiee
Fanka BB :)
Zdecydowanie coś przebijaDziewczyny, czy ja dobrze widzę, że druga kreska delikatnie przebija czy to testowa?Robicie betę przy takim duszku czy powtórzyć w poniedziałek test i wtedy jechać? Ręce mi się trzęsą normalnie
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zdecydowanie coś przebijaDziewczyny, czy ja dobrze widzę, że druga kreska delikatnie przebija czy to testowa?Robicie betę przy takim duszku czy powtórzyć w poniedziałek test i wtedy jechać? Ręce mi się trzęsą normalnie
![]()
Widzę, o co Ci chodzi, ale wg mnie to raczej testowaAktualizacja z dziś.
No kurde ja coś widzę albo to te facelle![]()
Ale superJa właśnie się umówiłam dzisiajjest to normalna wizyta, najpierw pierwsze pół godziny rozmowy z koordynatorem, później spotkanie z lekarzem i omówienie planu leczenia
![]()
Ja tez widzeDziewczyny, czy ja dobrze widzę, że druga kreska delikatnie przebija czy to testowa?Robicie betę przy takim duszku czy powtórzyć w poniedziałek test i wtedy jechać? Ręce mi się trzęsą normalnie
![]()
Też widzęAktualizacja z dziś.
No kurde ja coś widzę albo to te facelle![]()
Widzę, o co Ci chodzi, ale wg mnie to raczej testowaAle obym się myliła. Ile dziś dpo?
Ale superA jak się umawiałaś? Ja wypełniłam formularz na stronie i chyba trzeba czekać na telefon
![]()
Przy takiej becie to już serduszko zobaczyszTo potrzebowałam usłyszeć. Mam wizytę umówiona już na poniedziałek . Najwcześniejsza na jaką mogłam pójść . Myślę że te usg bd kluczowe mam nadzieję że będzie już coś widać
PięknieU mnie dzisiaj tak. Zbieram sie i lecę na krewale pewnie bedzie caly dzien czekania. trzymajcie kciuki!
Zobacz załącznik 1740041
Trzymam kciukiU mnie dzisiaj tak. Zbieram sie i lecę na krewale pewnie bedzie caly dzien czekania. trzymajcie kciuki!
Zobacz załącznik 1740041