• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

reklama
Też widzę

serio już widzi się serduszko przy takiej becie? Ja to się zastanawiam jak możliwe jest że inaczej szybko rośnie bo pierwszy wzrost miałam o 275% a potem po czterech dniach kalkulator wyliczył mi 600% po 48h

czekanie jest najgorsze na wyniki te które ja robiłam w sobotę miałam mega szybko w tygodniu czekałam do 17-19 na wyniki

nigdy nie miałam stwierdzonej niedomogi lutealnej a progesteron w sumie badałam bo wiem że dziewczyny zawsze badają przy becie . Znajoma lekarka mówiła mi że jest to wynik w normie ale zdaje sobie sprawę że może mnie to stresować i nie zaszkodzi wizyta u lekarza co prowadzącego który zna moją historię bo on bd wiedział najlepiej co robić więc słuchając Was znajomej lekarki idę do lekarza bo stres mi nie jest potrzebny a mam go sporo ostatnio
Serduszko bije i można je zobaczyć na USG od bety 1000
A swoją drogą gdzieś czytałam że szybki przyrost bety może zwiastować ciążę mnogą. Także kto wie? 😉😊😊

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry