Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dostałam lamette od nowego cyklu i będziemy sprawdzać jak na to zareagujeMoże serio warto spróbować jakiejś stymulacji na podbicie tego endometrium
Ja się na wątkach kreskowych rozgoszczę na długo..
Serduszko bije i można je zobaczyć na USG od bety 1000Też widzę
serio już widzi się serduszko przy takiej becie? Ja to się zastanawiam jak możliwe jest że inaczej szybko rośnie bo pierwszy wzrost miałam o 275% a potem po czterech dniach kalkulator wyliczył mi 600% po 48h
czekanie jest najgorsze na wyniki te które ja robiłam w sobotę miałam mega szybko w tygodniu czekałam do 17-19 na wyniki
nigdy nie miałam stwierdzonej niedomogi lutealnej a progesteron w sumie badałam bo wiem że dziewczyny zawsze badają przy becie . Znajoma lekarka mówiła mi że jest to wynik w normie ale zdaje sobie sprawę że może mnie to stresować i nie zaszkodzi wizyta u lekarza co prowadzącego który zna moją historię bo on bd wiedział najlepiej co robić więc słuchając Was znajomej lekarki idę do lekarza bo stres mi nie jest potrzebny a mam go sporo ostatnio
A czy to czasem nie było tak że od bety 1000 widać pęcherzyk na usg a od bety 10 000 czynność serca ?Serduszko bije i można je zobaczyć na USG od bety 1000
A swoją drogą gdzieś czytałam że szybki przyrost bety może zwiastować ciążę mnogą. Także kto wie?![]()
Może coś pokręciłam.A czy to czasem nie było tak że od bety 1000 widać pęcherzyk na usg a od bety 10 000 czynność serca ?![]()
Raczej to bardzo rzadka sytuacja żeby lekarz był w stanie zobaczyć cokolwiek na usg przy tak niskiej becie.Może coś pokręciłam.
Ale przy ostatnim biochemie i beta 350 to na USG był widoczny pęcherzyk i lekarz zmierzył jego wielkość i określił wiek ciąży.
Więc na pewno pęcherzyk widoczny jest wcześniej.
Ok. Google poprawia i myliłam się- serduszko od 10000Raczej to bardzo rzadka sytuacja żeby lekarz był w stanie zobaczyć cokolwiek na usg przy tak niskiej becie.
W tym tygodniu porządkowałam dokumenty i opisy x USG czytałam z ostatniej procedury invitro.Ok. Google poprawia i myliłam się- serduszko od 10000
Ale u mnie przy 350 w USG był mierzony zarodek.
Nie wiem czy to kwestia sprzętu? Chodzę do kliniki bezpłodności.