Carmen2412
Fanka BB :)
Kurczę ja czytałam że przy 800 dopiero cokolwiek widać teraz czytam że serce pojawia się przy becie 10-15 tysRaczej to bardzo rzadka sytuacja żeby lekarz był w stanie zobaczyć cokolwiek na usg przy tak niskiej becie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kurczę ja czytałam że przy 800 dopiero cokolwiek widać teraz czytam że serce pojawia się przy becie 10-15 tysRaczej to bardzo rzadka sytuacja żeby lekarz był w stanie zobaczyć cokolwiek na usg przy tak niskiej becie.
Lovki!!O nie nie kochana tak to nawet nie myślimy!
Wznieś dziś toast za siebie, za Was dziś się ciesz uroczystością i ogień
Działamy od nowa
Ja wczoraj miałam taki zjazd i plakalam o wszystko ale wiem że negatywne myśli to trzeba od razu rozganiać bo same się tym biczujemy
Ściskam!![]()
Jestes nastepnaDziewczyny gratuluję
ile małych kurczaczków, super!![]()
Myślę, że to od kiedy cokolwiek będzie widać jest też mocno zależne od sprzętu jakim dysponuje lekarz. Ale będąc już trochę na tym forum i czytając różne historie najczęściej cokolwiek jest widoczne przy becie ok 1000.Kurczę ja czytałam że przy 800 dopiero cokolwiek widać teraz czytam że serce pojawia się przy becie 10-15 tys
Nieee, to nieprawda. Beta 1000 to dopiero pęcherzyk. Serduszko sporo później. Tam samo ten szybki przyrost bety i bliźniaki to mitSerduszko bije i można je zobaczyć na USG od bety 1000
A swoją drogą gdzieś czytałam że szybki przyrost bety może zwiastować ciążę mnogą. Także kto wie?![]()
Jesteś tego pewna? A to była szczęśliwe zakończona ciąża?Ok. Google poprawia i myliłam się- serduszko od 10000
Ale u mnie przy 350 w USG był mierzony zarodek.
Nie wiem czy to kwestia sprzętu? Chodzę do kliniki bezpłodności.
Pobuczeć trochę trzeba bo nie wolno kisić nicLovki!!jeszcze chwilę sobie pobucze, ponarzekam żeby dać upust emocjom i już przestaje się nakręcać negatywnie. Dziękuję za pozytywne słowo
Za to Twoje testy turbo obiecujące i to cieszykciuki zaciśnięte oczywiście za dobry rozwój sprawy
![]()
Mnie taki smutek dopadl wczoraj, przy kapieli mlodej. Walnela tekstem „kiedy ty w koncu bedziesz w ciazy mamo”Zaszokowala mnie, mowie ze tego nikt nie wie i dlaczego pyta?
Bo ona chce wiedziec czy to bedzie marzec czy lipiec![]()
Myslalam ze jak juz nie poruszamy tematu ciazy w domu to zapomni a tu proszę. Dobiła mnie tekstem![]()