• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

reklama
O nie nie kochana tak to nawet nie myślimy!
Wznieś dziś toast za siebie, za Was dziś się ciesz uroczystością i ogień :)
Działamy od nowa :)
Ja wczoraj miałam taki zjazd i plakalam o wszystko ale wiem że negatywne myśli to trzeba od razu rozganiać bo same się tym biczujemy :)
Ściskam! 💓
Lovki!!🥺 jeszcze chwilę sobie pobucze, ponarzekam żeby dać upust emocjom i już przestaje się nakręcać negatywnie. Dziękuję za pozytywne słowo ♥️
Za to Twoje testy turbo obiecujące i to cieszy 😃 kciuki zaciśnięte oczywiście za dobry rozwój sprawy 🫡

Lovki!!🥺 jeszcze chwilę sobie pobucze, ponarzekam żeby dać upust emocjom i już przestaje się nakręcać negatywnie. Dziękuję za pozytywne słowo ♥️
Za to Twoje testy turbo obiecujące i to cieszy 😃 kciuki zaciśnięte oczywiście za dobry rozwój sprawy 🫡
Pobuczeć trochę trzeba bo nie wolno kisić nic :)
Ale chwileczkę i koniec bo laczek poleci ❤️😀
Po to tu jesteśmy żeby się wspierać :)
Jeszcze staram się nie nakręcać co z tego będzie 🙊
Bardzo bym chciała ale jak się nie udało to na ten moment ma powera do działania.
Pewnie jak przyjdzie okres to będzie chwilowa załamka ale zwalę to na hormony 🤣

reklama
Mnie taki smutek dopadl wczoraj, przy kapieli mlodej. Walnela tekstem „kiedy ty w koncu bedziesz w ciazy mamo” 😳 Zaszokowala mnie, mowie ze tego nikt nie wie i dlaczego pyta?
Bo ona chce wiedziec czy to bedzie marzec czy lipiec 😅
Myslalam ze jak juz nie poruszamy tematu ciazy w domu to zapomni a tu proszę. Dobiła mnie tekstem 🤪

Ja nie wiem czy tu pisałam na grupie ale po pierwszym biochemie szwagra 3 letnia córeczka pyta ciocia gdzie Twoje dzieci a ja tak przecież my z wujkiem nie mamy dzieci a ona ale miałaś w brzuszku i już go nie ma a ja ze szwagierka oczy wielkie ona się pyta małej co Ty gadasz a ona no co przecież był dzidziuś w brzuszku .
Szwagierka mówi że nie było tematu w domu jak im powiedzieliśmy i nie ma pojęcia skąd się to małej wzięło 🙊

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry