• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

reklama
Afirmuję 🙏❤️

@OlaFasola1234 nie ma co porównywać bety między sobą, kompletnie. Oddychaj, w poniedziałek beta Ci da odpowiedź a my mocno trzymamy kciuki.

Spałam dzisiaj prawie 8 godzin a czuję się jakbym spała 3 🫣

Co do wakacji to ja od kilku miesięcy średnio miałam z planowaniem no bo będę w ciąży 🤦‍♀️
A że mi już to minęło to w tamtym tygodniu zaklepaliśmy Włochy w czerwcu nad jeziorem Garda, jedziemy autem żeby pozwiedzać i w planach m.in Wenecja, Werona i Mediolan 😊
A zebys tak kurde zwiedzala juz z kropkiem w brzuchu!! Nie, czekaj, to juz nie kropek, w tym czasie to juz bedzie porzadny mis haribo! ❤️

Ale super 🤩 A jak się umawiałaś? Ja wypełniłam formularz na stronie i chyba trzeba czekać na telefon 🤔
Ja zadzwoniłam, nie zdawałam sobie sprawy, że ta promocja jest od wczoraj 😁 wszechświat mi sprzyja 😁 tylko musiałam wspomnieć, że chce wizytę za złotówkę, bo Pani sama tego nie podpowiedziała 😁
Ja się na wątkach kreskowych rozgoszczę na długo..
Oczywiście Ci tego nie życzę, ale potwierdzam - JEST FAJNIE 😆❤️
Czyli pseudo doktorek popchnął Was w dobra stronę! 😎 Czas na medycynę 😁
Dokladnie, nie bawię się już w polecanych lekarzy na znanylekarz, mam nadzieję, że w klinice nikt mi nie będzie wciskał lipodolu do picia 🫣😁

Polecam dzisiejsza dawke wit D przyjac w sposob naturalny, ja juz dzialam, mam nadzieje, ze dobrze sie wchlonie :D

Załączniki

• IMG_7324.jpeg
    IMG_7324.jpeg
    3,9 MB · Wyświetleń: 42
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry