zielonapac94
Fanka BB :)
Mimo tego, ze chcialabym naposac zupelnie inaczej to chyba faktycznie…![]()
No nie ma co się łudzić
Na pocieszenie wypiłam sobie ukochaną mocną czarna kawę bez śniadania i na deser michę lodów a co
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mimo tego, ze chcialabym naposac zupelnie inaczej to chyba faktycznie…![]()
Czyli biochem znowu ? Bardzo mi przykro i trzymam kciuki za kolejny cyklCześć dziewczyny, mały uptade. Nie odzywałam się bo moja sytuacja była nie jasna. Ale testy nie ściemniały przez 5 dni, a dzisiaj już delikatnie jaśniejsze. Więc poraz kolejny czekam na okres. Jestem już bezsilna, ryczeć mi się chcę. Wciąż ten sam scenariusz. Podświadomie właśnie to czułam, że znowu skończy się tak samo.Gratulacje dla dziewczyn które mają pozytywne bety, trzymam kciuki aby kropki się rozwijały
![]()
Caly czas mi coś majaczy...a kiedy masz termin @? Może to leniwa implantacja? Gdyby nic nie bylo to przecież test byłby całkiem biały...Hej!
U mnie test bez zmian więc chyba ten cykl znowu nieudany![]()
Masz na myśli dawkowanie?Dobry!
Mam takie zakwasy po wczoraj, ze dramat
A z tym niepokalankiem to jak to jest w cyklu?
Wow, gratulacjeSą wynikiprogesteron chyba ok?
Hej, bardzo bardzo mi przykroCześć dziewczyny, mały uptade. Nie odzywałam się bo moja sytuacja była nie jasna. Ale testy nie ściemniały przez 5 dni, a dzisiaj już delikatnie jaśniejsze. Więc poraz kolejny czekam na okres. Jestem już bezsilna, ryczeć mi się chcę. Wciąż ten sam scenariusz. Podświadomie właśnie to czułam, że znowu skończy się tak samo.Gratulacje dla dziewczyn które mają pozytywne bety, trzymam kciuki aby kropki się rozwijały
![]()
Oj, cudowne kreseczkiWow, gratulacje
Hej, bardzo bardzo mi przykrojuż była silna nadzieja
Dzis zrobiłam testy i no są nieco wyraźniejsze, już nie przerabiałam kolorów. Więc chyba troszkę urosła beta od wczoraj. Pewność będzie dopiero jutro.
Miłego dnia! Idę na ostatnie babsko panieńskie spotkanie - śniadanko!
A ja też wypiłam kawę, ale czuje jakbym miała puścić zaraz pawia po niejNo nie ma co się łudzić
Na pocieszenie wypiłam sobie ukochaną mocną czarna kawę bez śniadania i na deser michę lodów a co![]()