• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

reklama
Cześć dziewczyny, mały uptade. Nie odzywałam się bo moja sytuacja była nie jasna. Ale testy nie ściemniały przez 5 dni, a dzisiaj już delikatnie jaśniejsze. Więc poraz kolejny czekam na okres. Jestem już bezsilna, ryczeć mi się chcę. Wciąż ten sam scenariusz. Podświadomie właśnie to czułam, że znowu skończy się tak samo. 😞😭 Gratulacje dla dziewczyn które mają pozytywne bety, trzymam kciuki aby kropki się rozwijały🤞

Cześć dziewczyny, mały uptade. Nie odzywałam się bo moja sytuacja była nie jasna. Ale testy nie ściemniały przez 5 dni, a dzisiaj już delikatnie jaśniejsze. Więc poraz kolejny czekam na okres. Jestem już bezsilna, ryczeć mi się chcę. Wciąż ten sam scenariusz. Podświadomie właśnie to czułam, że znowu skończy się tak samo. 😞😭 Gratulacje dla dziewczyn które mają pozytywne bety, trzymam kciuki aby kropki się rozwijały🤞
Czyli biochem znowu ? Bardzo mi przykro i trzymam kciuki za kolejny cykl 💚

Hejka, zerknijcie prosze na moj wykres, chyba wyglada ze owulka byla? 🤔

Załączniki

• AISelect_20260419_085828_Premom.jpg
    AISelect_20260419_085828_Premom.jpg
    119,2 KB · Wyświetleń: 22
Dobry!
Mam takie zakwasy po wczoraj, ze dramat 😂
A z tym niepokalankiem to jak to jest w cyklu?
Masz na myśli dawkowanie?
Z tego co wiem i co sama stosuję, to najczęściej bierze się 1 tabletkę dziennie wieczorkiem (u mnie tak zalecili), ale wszystko zależy od preparatu. Standardowo wychodzi jakieś 30–40 mg ekstraktu dziennie. Ważne, żeby brać regularnie, codziennie (też w trakcie okresu), bo on działa dopiero po czasie. Zwykle mówi się o min. 2–3 miesiącach zanim coś zacznie się normować, ale to chyba taki klasyczek jeśli chodzi o działanie tych naturalnych supli😊

Ostatnia edycja:
Są wyniki 🤩 progesteron chyba ok?
Wow, gratulacje 😍
Hej, bardzo bardzo mi przykro :( już była silna nadzieja :(

Dzis zrobiłam testy i no są nieco wyraźniejsze, już nie przerabiałam kolorów. Więc chyba troszkę urosła beta od wczoraj. Pewność będzie dopiero jutro.

Miłego dnia! Idę na ostatnie babsko panieńskie spotkanie - śniadanko!

Załączniki

• IMG_3660.jpeg
    IMG_3660.jpeg
    412,1 KB · Wyświetleń: 61
Wow, gratulacje 😍

Hej, bardzo bardzo mi przykro :( już była silna nadzieja :(

Dzis zrobiłam testy i no są nieco wyraźniejsze, już nie przerabiałam kolorów. Więc chyba troszkę urosła beta od wczoraj. Pewność będzie dopiero jutro.

Miłego dnia! Idę na ostatnie babsko panieńskie spotkanie - śniadanko!
Oj, cudowne kreseczki 🥺 dobrze się bawiłaś na panieńskim?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry