• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

U mnie totalnie na odwrót - w dzień otrzymania słabych wyników mówię do swojego - idziemy w In Vitro, póki jeszcze refundacji nie zabrali (taka cebulka ze mnie) 🤣
Realnie jest do końca 2028, ale myślę że w większości klinik już po pierwszym półroczu 2028 mogą się skończyć środki. Nie wiadomo kto wygra wybory i jak potoczy się głosowanie o przedłużeniu finansowania projektu refundacji 🙃
Do 2028 muszę na pewno ogarnąć głowę! Nie wykluczam nawet terapii bo siedzi to totalnie w głowie.

reklama
Dziś mój dzień testowania, to pospamuje jeszcze ostatnim testem.
1000026721.jpg

@Kaalaa kocham twoje „komentarze” tak pozytywnie potrafisz dźwignąć morale. Masz zupełną rację! Ja muszę po prostu dojrzeć do tych decyzji- będzie to szło ciężko bo jestem uparta i jak sobie powiedziałam, że chce naturalnie to będę miała długie tygodnie na przepracowanie tematu.
Ciężki osobnik ze mnie 🙃
🥹 Ty bys nie chciala wiedziec, jaki ciezki osobnik jest ze mnie! Ale jakos trzeba :D
Daj sobie czas 🫂
Jakiego zdania jest Twój partner odnośnie interwencji medycznych?
Mój tak jak ja, w ogóle nie było dyskusji, dzień po badaniach już mieliśmy umówiona wizytę w klinice 🤣
Wam to w ogole ekspresowo poszlo! Kiedy faktycznie umawialiscie wizyte? Pazdziernik? Listopad? A tu kurde juz sie dzieje!

Daj sobie czas 🫂
Jakiego zdania jest Twój partner odnośnie interwencji medycznych?
Mój tak jak ja, w ogóle nie było dyskusji, dzień po badaniach już mieliśmy umówiona wizytę w klinice 🤣
Nie mówi nie, skupia się teraz na tym żeby poprawić jakość nasienia- oczywiście jak cokolwiek będzie się dało zrobić. Powiedział, że będziemy myśleć później.
On tak bardzo chce dziecka, że na pewno na samym końcu powie „robimy to!” I sam nas zapisze gdzie trzeba 😂

🥹 Ty bys nie chciala wiedziec, jaki ciezki osobnik jest ze mnie! Ale jakos trzeba :D

Wam to w ogole ekspresowo poszlo! Kiedy faktycznie umawialiscie wizyte? Pazdziernik? Listopad? A tu kurde juz sie dzieje!
Kochana, my pierwszy słaby seminogram mieliśmy 13.02.2026 (swoją drogą piątek 13.). Pierwsza odpłatna wizyta w klinice 05.03.2026, od razu po niej partner zrobił wymagane badania genetyczne. No i teraz 09.04.2026 kwalifikacja i start stymulacji 14.04.2026 😁Tryb ekspresowy, chociaż prowadząca powiedziała że czynnik męski wiele ułatwił i przyspieszył.
Staraliśmy się naturalnie od października 2025.
EDIT tak jeszcze Wam jako ciekawostkę dopisze, że przed kwalifikacją własnych środków musieliśmy wydać około 3,5 tys zł. Nie liczę suplementacji i tego że teraz wydaje na zastrzyki 😁

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny,
dzisiaj po nocy jestem tak struta 😣 przyjmowałam poród 24tc ale bez większych szans dla maluszka 🥺 odbijają się takie rzeczy na mnie mocno..

@Kaalaa ja brałam Niepokalanek przez kilka niesiejący na prolaktynę i w sumie nic nie dał i nie wpłynął na cykl więc olałam temat. Bierze się go cały cykl

@mariposa_ alez jestem ciekawa ile wyhodujesz pęcherzyków 😁

@kropka. piękna kreska ❤️

Przytulam wszystkie za białe testy 😘

Cześć dziewczyny,
dzisiaj po nocy jestem tak struta 😣 przyjmowałam poród 24tc ale bez większych szans dla maluszka 🥺 odbijają się takie rzeczy na mnie mocno..

@Kaalaa ja brałam Niepokalanek przez kilka niesiejący na prolaktynę i w sumie nic nie dał i nie wpłynął na cykl więc olałam temat. Bierze się go cały cykl

@mariposa_ alez jestem ciekawa ile wyhodujesz pęcherzyków 😁

@kropka. piękna kreska ❤️

Przytulam wszystkie za białe testy 😘
O boże 😭 I to jest powód, dla jakiego nie mogłabym być położną czy pielęgniarką, jestem bardzo wrażliwa na ludzkie cierpienie 😭

reklama
Kochana, my pierwszy słaby seminogram mieliśmy 13.02.2026 (swoją drogą piątek 13.). Pierwsza odpłatna wizyta w klinice 05.03.2026, od razu po niej partner zrobił wymagane badania genetyczne. No i teraz 09.04.2026 kwalifikacja i start stymulacji 14.04.2026 😁Tryb ekspresowy, chociaż prowadząca powiedziała że czynnik męski wiele ułatwił i przyspieszył.
Staraliśmy się naturalnie od października 2025.
EDIT tak jeszcze Wam jako ciekawostkę dopisze, że przed kwalifikacją własnych środków musieliśmy wydać około 3,5 tys zł. Nie liczę suplementacji i tego że teraz wydaje na zastrzyki 😁
My też w październiku 🤗🍁

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry