zielonapac94
Fanka BB :)
To wgl test z marcateż jakby coś majaczyło, a jednak nic nie wyszło. Chyba serio facelle jaja sobie robi
![]()
Oj ja chyba sobie te facelle daruję całkiem
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To wgl test z marcateż jakby coś majaczyło, a jednak nic nie wyszło. Chyba serio facelle jaja sobie robi
![]()
Wg mnie facelle te paskowe są super, tylko na nich nie można doszukiwać się cieni na siłę. Jak coś jest na rzeczy, to będzie od razu różowy cień bez żadnych wątpliwości. Szczególnie, że one wyłapują niską betę. Tak samo pinki strumieniowe, jak widać bez rozbierania testu w tych pierwszych 5 minutach, to jest ciąża. Niestety jak my te testy rozbieramy i wgapiamy się w nie przez godzinę, to prawda jest taka, że zawsze coś tam znajdziemy...Oj ja chyba sobie te facelle daruję całkiem![]()
Wg mnie facelle te paskowe są super, tylko na nich nie można doszukiwać się cieni na siłę. Jak coś jest na rzeczy, to będzie od razu różowy cień bez żadnych wątpliwości. Szczególnie, że one wyłapują niską betę. Tak samo pinki strumieniowe, jak widać bez rozbierania testu w tych pierwszych 5 minutach, to jest ciąża. Niestety jak my te testy rozbieramy i wgapiamy się w nie przez godzinę, to prawda jest taka, że zawsze coś tam znajdziemy...
Tylko tak robięJak na mój gust to oba te testy wyglądają na zalane. Nie wiem w jaki sposób wykonujesz, ale mi najlepiej sprawdza sie kubeczek na badanie moczu i zanurzenie do linii tylko na max 10 sekund.
A z wydatków dojdą leki po transferze. U mnie to jest ok 100 zł na dzień. Plus witaminy po za programem invitro.Kochana, my pierwszy słaby seminogram mieliśmy 13.02.2026 (swoją drogą piątek 13.). Pierwsza odpłatna wizyta w klinice 05.03.2026, od razu po niej partner zrobił wymagane badania genetyczne. No i teraz 09.04.2026 kwalifikacja i start stymulacji 14.04.2026Tryb ekspresowy, chociaż prowadząca powiedziała że czynnik męski wiele ułatwił i przyspieszył.
Staraliśmy się naturalnie od października 2025.
EDIT tak jeszcze Wam jako ciekawostkę dopisze, że przed kwalifikacją własnych środków musieliśmy wydać około 3,5 tys zł. Nie liczę suplementacji i tego że teraz wydaje na zastrzyki![]()
Ok 7 -14 dni?A jak to jest ze współżyciem po histeroskopii diagnostycznej? Na zaleceniach ze szpitala w sumie nic konkretnego nie ma, tyle, żeby się oszczędzać. Plamiłam przez niecałe 3 dni, teraz już jest czysto
Coś zasugerowało zrobienie testu?Dziś mój dzień testowania, to pospamuje jeszcze ostatnim testem.
Zobacz załącznik 1740147
![]()
Wg mnie facelle te paskowe są super, tylko na nich nie można doszukiwać się cieni na siłę. Jak coś jest na rzeczy, to będzie od razu różowy cień bez żadnych wątpliwości. Szczególnie, że one wyłapują niską betę. Tak samo pinki strumieniowe, jak widać bez rozbierania testu w tych pierwszych 5 minutach, to jest ciąża. Niestety jak my te testy rozbieramy i wgapiamy się w nie przez godzinę, to prawda jest taka, że zawsze coś tam znajdziemy...