• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

reklama
Hej 🙂
wczoraj musiałam odetchnąć od wszystkiego ale dzisiaj już lepiej ❤️
Byłam oznaczyć progesteron i estriadol dla kliniki więc zobaczymy jak to teraz wyjdzie.

@Angiee Ovitralle nie poprawia owulacji tylko ją wywołuję i domyka. W tym cyklu na poprawę brałam Lamette, i dwa dni przed Ovitralle brałam jeszcze dwa zastrzyki na dopieszczenie owulacji

@Waska93 trzymam kciuki żeby się zgrało wszystko. Dwa cykle z drożnością i biopsją też było jak na szpilkach żeby zgrać terminy 🫣

@mariposa_ faktycznie jak masz się męczyć to L4 jest dobrym wyjściem ale ja chyba bym L4 wzięła na czas po transferze 🤔

@zielonapac94 ja mam Lumea kilka lat i jestem bardzo zadowolona, warta tych pieniędzy 😁
Wszystkiego najlepszego! 🥳 niech się spełnią Twoje wszystkie marzenia!
Podobno dzień punkcji i 2 następujące po niej dni też najlepiej wziąć, bo organizm dochodzi do siebie po zabiegu. Nie brałam zwolnienia od kiedy jestem w tej firmie, a łącznie nie byłam na żadnym od 3 lat, jeżeli samopoczucie pozwoli to będę pracowała, a jeżeli nie to pójdę do rodzinnej (nie chce brać z kliniki, bo pracodawca widzi miejsce wystawienia).

@zielonapac94
Happy Birthday Baby GIF

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry