Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wygadaj nam sie tu i zmykaj na l4, jestes, a za chwile jestescie teraz wazniejsi niz cokolwiek innego, a zwlaszcza praca!Już mi trochę lepiej. Rano biorę ten gorszy zastrzyk, przez który wyłazi mi odczyn... W ogóle od wczoraj jestem jakaś smętna. Jak nic to hormony![]()
No to brzmi to bardzo obiecujaco!ok 9dpo
Czekam na swój i też odpalam winoA mi można oficjalnie wpisać okres
I dziś odpalę winko urodzinowe![]()
u mnie to byłby cud jakby nagle zaskoczyłoWygadaj nam sie tu i zmykaj na l4, jestes, a za chwile jestescie teraz wazniejsi niz cokolwiek innego, a zwlaszcza praca!
No to brzmi to bardzo obiecujaco!![]()
Zgadzam się z dziewczynami, jesteś najważniejsza, nie musisz mówić czemu, jeśli czujesz się nie na siłach to poprostu bierz zwolnienie, do którego masz pełne prawo! Praca nie zając.Jak zwykle porównuje się do innych kobiet, że niektóre na samą punkcję i dzień po brały, a ja nawet pierwszego monitoringu nie miałam i już się zastanawiam nad L4... Mam pracę biurowa, mogę pracować zdalnie 2 dni w tygodniu, ale ostatnio jest dużo otwartych projektów i zadań. A ja się czuję po prostu paskudnie![]()
Nie pitol!u mnie to byłby cud jakby nagle zaskoczyło![]()
serio, jeszczez tym słabym endometrium. Boli mnie prawy jajnik a tam kiedyś miałam torbiel - bardziej stawiam że coś się znowu tam dzieje.Nie pitol!![]()