• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

reklama
Dziewczyny nadrobić was po weekendzie nie sposób :) ja miałam wyjazdowy weekend z imprezami rodzinnymi i teraz się już pogubiłam po tylu stronach :)

Gratuluję kresek! Czekam na piękne bety i przyrosty!

@mariposa_
Jak się słabiej czujesz to bierz L4, pomnika ci w pracy nie wystawia więc warto stawiać siebie na pierwszym miejscu!

Ja jestem po pierwszym zastrzyku dopiero, poszło mi tak świetnie w łazience na imprezie że sie ukulam w palec przygotowując zastrzyk😂

@zielonapac94 spełnienia marzeń!!

Jak zwykle porównuje się do innych kobiet, że niektóre na samą punkcję i dzień po brały, a ja nawet pierwszego monitoringu nie miałam i już się zastanawiam nad L4... Mam pracę biurowa, mogę pracować zdalnie 2 dni w tygodniu, ale ostatnio jest dużo otwartych projektów i zadań. A ja się czuję po prostu paskudnie ☹️
Zgadzam się z dziewczynami, jesteś najważniejsza, nie musisz mówić czemu, jeśli czujesz się nie na siłach to poprostu bierz zwolnienie, do którego masz pełne prawo! Praca nie zając.

@zielonapac94 wszystkiego najwspanialszego <3 Zdrówka i pieknego uroczego bobaska w Twoich dłoniach który bedzie Ci pomagał zdmuchiwać świeczki na torcie za rok. Bądź szczesliwa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry