• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

reklama
Teoretycznie wyniki bardzo dobre ma, ja tez, czemu sie nie udaje?
A u Ciebie jeszcze drożność do sprawdzenia, dobrze pamiętam? Moi przyjaciele mają taki problem, ostatnio nawet pisałam, że niedrozny jajowod a na drugim wodniak i przegroda czesciowa macicy, a wszystkie badania krwi, usg, owulacja wzorowo, u niego też. Dopiero podczas drożności wyszły takie kwiatki. I też mają jedno dziecko, o które długo się starali ale to 7 lat temu było i może wtedy jajowody były ok. I mam nadzieję że lekarz znajdzie dla nich rozwiązanie, u Was też musi być jakiś powód 🤔 biochem był, więc się jakoś plemniki dostały do komórki 🤔 czyli na pewno jeden musi działać jak trzeba 😁

A sprawdzaliście swoje przeciwciała ?
Nie, ale jak mamy juz dziecko? Biochem po drodze? Chyba do zaplodnienia w ogole by wtedy nie doszlo?
A u Ciebie jeszcze drożność do sprawdzenia, dobrze pamiętam? Moi przyjaciele mają taki problem, ostatnio nawet pisałam, że niedrozny jajowod a na drugim wodniak i przegroda czesciowa macicy, a wszystkie badania krwi, usg, owulacja wzorowo, u niego też. Dopiero podczas drożności wyszły takie kwiatki. I też mają jedno dziecko, o które długo się starali ale to 7 lat temu było i może wtedy jajowody były ok. I mam nadzieję że lekarz znajdzie dla nich rozwiązanie, u Was też musi być jakiś powód 🤔 biochem był, więc się jakoś plemniki dostały do komórki 🤔 czyli na pewno jeden musi działać jak trzeba 😁
Kazal gin przyjsc po 3 mies, wtedy bede cisnac o droznosc.. no biochem byl przy owu z prawego i od poczatku mam takie poczucie.. 1 ciaza tez z prawego..

Czy można być tak Zaradna a jednoczenie taką gapa, by zamontować rolety napinające na oknach a jednocześnie pomylić etykiety dwóch przesyłek i wysłać nie tam gdzie trzeba? Można
Work From Home Quarantine GIF by Rooster Teeth

Powiedzcie mi czy zastrzyki z heparyną tak bolą przy wstrzykiwaniu czy ja je źle robię 🤣wiadomo jest to do zniesienia ale nigdy niezrobiona do ie zastrzyków sama 😅
A masz clexane czy neoparin? Mnie się lepiej wstrzykiwało clexane, cieńsze igły. Teraz w tej ostatniej ciąży mnie dość mocno bolało, ale to dlatego, że już mam zrosty/zgrubienia po zastrzykach z poprzednich ciąż. Z synem jak sobie robiłam to raczej było ok. Najlepiej złapać dość duży fałd skóry

reklama
A masz clexane czy neoparin? Mnie się lepiej wstrzykiwało clexane, cieńsze igły. Teraz w tej ostatniej ciąży mnie dość mocno bolało, ale to dlatego, że już mam zrosty/zgrubienia po zastrzykach z poprzednich ciąż. Z synem jak sobie robiłam to raczej było ok. Najlepiej złapać dość duży fałd skóry
Aktualnie neoparin jako zamiennik clexane .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry