Waska93
Fanka BB :)
Mnie boli zawsze, ale myślę że głowa blokuje..Powiedzcie mi czy zastrzyki z heparyną tak bolą przy wstrzykiwaniu czy ja je źle robięwiadomo jest to do zniesienia ale nigdy niezrobiona do ie zastrzyków sama
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mnie boli zawsze, ale myślę że głowa blokuje..Powiedzcie mi czy zastrzyki z heparyną tak bolą przy wstrzykiwaniu czy ja je źle robięwiadomo jest to do zniesienia ale nigdy niezrobiona do ie zastrzyków sama
![]()
Dzień dobryDobry, oczywiscie, ze sie nie wyspalam, morale mi leza, demotywujaco strasznie..
Trzymam kciukiDzień dobry, czekam w kolejce 30 min żeby upuścić krew, juz widzę że spóźnię się do pracy. 10 minut jedna osoba, ja nie wiem czemu to tak długo. Robię dzisiaj betę, progesteron i TSH.
Miłego dnia i czekamy na kolejne kreseczki!
Najgorsze że jeszcze leki muszę wykupić a są horendalne ceny . Sam lek do kroplówki to 1000 xl w aptece a leki po transferze to ok 1500 -2000 zł. No i hotel także 4tyś pójdzie jak nic.Dzień dobry
Ja dzisiaj mam dobry humor. Jadę zaraz na transfer. Pierwszy raz jadę bez męża ale jestem pełna nadziei.
Po transferze jadę do hotelu do końca tygodnia robię sobie relaks i oderwę się od pracy i klientów. Telefon wyłączam i tego mi potrzeba.![]()
Trzymam kciuki!! Dobry pomysl z odpoczynkiem!Dzień dobry
Ja dzisiaj mam dobry humor. Jadę zaraz na transfer. Pierwszy raz jadę bez męża ale jestem pełna nadziei.
Po transferze jadę do hotelu do końca tygodnia robię sobie relaks i oderwę się od pracy i klientów. Telefon wyłączam i tego mi potrzeba.![]()
Jak najbardziej moze opozniej owulacje, ale to ze rano bylo 0.3 nie znaczy ze tego dnia poszloby do gory bez chorobyPowiedzcie, czy przy infekcji z gorączką przesuwała wam się owulacja? Wczoraj obudziłam się z temperatura 38,6 i mega dreszczami, wzięłam paracetamol, ale że po godzinie nic się nie zmieniło to wzięłam ibuprom. O 10 zrobiłam owulaka i wybarwil się na 30%. Potem zrobiłam jeszcze kilka w ciągu dnia i wszystkie poniżej 10% (na tych moich widoczna jest kreska fabryczna, więc faktyczny wynik to 0%). Teraz po 2 godzinach od wstania też bladziutki. Temperatura rano 36,87, więc jeszcze jakiś stan podgorączkowy trzyma. Infekcja okazała się lekką jelitówką, dziś już mi lepiej. Będę robić owulaki dalej w ciągu dnia, ale w sumie nie wiem czego się spodziewaćMyślę czy Ibuprom nie wpływa jakoś na owulację...