• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

Sikałam wczoraj i było biało. Już więcej w tym cyklu nie testuje - wczoraj dostaliśmy wyniki nasienia i jest bardzo źle.
Póki co czekam aż narzeczony się oswoi żeby móc iść do kliniki, ale widzę, że potrzebuje czasu i przestrzeni.
Spodziewałam się, że to tu moze być problem ale nie, że aż taki.
Tule, jakbyś chciała pogadać to śmiało pisz w wiadomości prywatnej 🫂

reklama
Sikałam wczoraj i było biało. Już więcej w tym cyklu nie testuje - wczoraj dostaliśmy wyniki nasienia i jest bardzo źle.
Póki co czekam aż narzeczony się oswoi żeby móc iść do kliniki, ale widzę, że potrzebuje czasu i przestrzeni.
Spodziewałam się, że to tu moze być problem ale nie, że aż taki.
Wiem co czujesz, my dwa tygodnie temu odebraliśmy wyniki seminogramu. Realnie się popłakałam bo nawet lekarz spuścił glowe oglądając je.
Mój właśnie jest w drodze do kliniki, a ja do pracy no i umieram ze stresu..

Witam Panie rano, po kawie i pączku na poprawę humoru. Śluz już się zmienił, jajniki pobolewają- idzie owu. Ciekawe kiedy będzie, dzisiaj było działanie, mąż wraca w piątek dopiero, no zobaczymy co się wykluje i kiedy. Odpuszczam branie prozka tym razem. Zbadam sobie i zobaczymy czy może coś się poprawiło samo w sobie po supłach i orzeszkach 🤪
A by nie było, laczek na smutki moje drogie Panie
Nbc GIF by Sunnyside

Wiem co czujesz, my dwa tygodnie temu odebraliśmy wyniki seminogramu. Realnie się popłakałam bo nawet lekarz spuścił glowe oglądając je.
Mój właśnie jest w drodze do kliniki, a ja do pracy no i umieram ze stresu..
Też wczoraj się popłakałam bo nie będąc dużym specjalistą wiem, że jest beznadziejnie. Mam nadzieję, że niedługo i my ruszymy dalej i zaczniemy konkretne działania w klinice.
Trzymam kciuki żeby wszystko było po waszej myśli ✊🏻

Też wczoraj się popłakałam bo nie będąc dużym specjalistą wiem, że jest beznadziejnie. Mam nadzieję, że niedługo i my ruszymy dalej i zaczniemy konkretne działania w klinice.
Trzymam kciuki żeby wszystko było po waszej myśli ✊🏻
Dajcie sobie czas na smutek bo to też jest ważne, a potem do dzieła. W końcu musi się udać..
Ja za Was również trzymam kciuki, nie poddawajcie sie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry