Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziś około 10-11 dpoTak czasami po prostu jestU mnie też tak było w cyklu, w którym zaszłam w ciążę, ale w innym też pojawił się zwiększony śluz a ciąży nie było. Więc z tego nic nie wywróżysz. A ile dziś dpo?
I nie testowałaś?Dziś około 10-11 dpo
No dobra, czyli teraz tez bedzue z tego ciaza, ale tym razem 9 miesieczna!Ja właśnie plamienie… super. 11 dc. Ostatnio jak tak było w wrześniu to na drugi dzień była owulacja której nie było wg ginekolog i badań prożka a wyszedł z tego Biochem![]()
Przybijam piątkę, u mnie dziś już 4dc ale przedwczoraj i wczoraj to jakaś amba była, też dawno tak obficie mnie nie dopadło. Skrzepy też były, niepokoi mnie toCześć laski,
ja dzisiaj 2 dzieńi powiem Wam, że to jakaś masakra.. 3 ketonale już wzięłam, a i tak średnio pomaga. Mam wrażenie, że leje się ze mnie litrami.
Dodatkowo mam strasznie dużo skrzepów, takich większych, dawno tak nie miałam i trochę mnie to martwi.
Mój ginekolog mówi, że u mnie to jeszcze „w granicy normy”, ale serio dawno tak źle się nie czułam…
Jak sobie radzicie przy takich ciężkich okresach? Macie czasem aż tak?
Proszę nam tu zostawić zarazkiCześć dziewczyny! Odebrałam wczoraj wieczorem drugą betę - przyrost o 240%
Chciałam Wam bardzo podziękować za te wspólne miesiące, rozmowy, wsparcie, laczka gdy było trzebaJesteście super kobitki, wierzę w to, że każda z Was prędzej czy później spełni swoje marzenie o dziecku/dzieciach
Trzymam za Was mocno kciuki!
![]()
Cudownie!! Baaardzo nudnej ciazy zycze!Cześć dziewczyny! Odebrałam wczoraj wieczorem drugą betę - przyrost o 240%
Chciałam Wam bardzo podziękować za te wspólne miesiące, rozmowy, wsparcie, laczka gdy było trzebaJesteście super kobitki, wierzę w to, że każda z Was prędzej czy później spełni swoje marzenie o dziecku/dzieciach
Trzymam za Was mocno kciuki!
![]()