• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

Ja od wczoraj bez przerwy myślę o jedzeniu. Nie mogę się opanować i ciągle bym tylko jadła...nie wiem, może jednak owulacja była wcześniej i niedługo okres czy coś. Bo zaraz oszaleję ze sobą 😵‍💫

reklama
Cześć laski,
ja dzisiaj 2 dzień 🩸 i powiem Wam, że to jakaś masakra.. 3 ketonale już wzięłam, a i tak średnio pomaga. Mam wrażenie, że leje się ze mnie litrami.
Dodatkowo mam strasznie dużo skrzepów, takich większych, dawno tak nie miałam i trochę mnie to martwi.
Mój ginekolog mówi, że u mnie to jeszcze „w granicy normy”, ale serio dawno tak źle się nie czułam…
Jak sobie radzicie przy takich ciężkich okresach? Macie czasem aż tak?
Przybijam piątkę, u mnie dziś już 4dc ale przedwczoraj i wczoraj to jakaś amba była, też dawno tak obficie mnie nie dopadło. Skrzepy też były, niepokoi mnie to 😔dawno takiego nie miałam, mam wrażenie że ostatni raz przed jakąkolwiek ciążą, ale jak jest taki ciężki to jestem całkiem wypluta z życia, już powracam do żywych dzisiaj w końcu 🥹

Ale moze cos byc kurde w powietrzu w sensie jakies pobudzenie organuzmow wiosenne, bo ja tez wybitnie zle sie czulam podczas tego okresu, myslalam ze bedzie bardziej obfity, ale finalnie nie

Cześć dziewczyny! Odebrałam wczoraj wieczorem drugą betę - przyrost o 240% 🥰

Chciałam Wam bardzo podziękować za te wspólne miesiące, rozmowy, wsparcie, laczka gdy było trzeba 😄 Jesteście super kobitki, wierzę w to, że każda z Was prędzej czy później spełni swoje marzenie o dziecku/dzieciach ❤️ Trzymam za Was mocno kciuki! ❤️

Chciałam Wam bardzo podziękować za te wspólne miesiące, rozmowy, wsparcie, laczka gdy było trzeba 😄 Jesteście super kobitki, wierzę w to, że każda z Was prędzej czy później spełni swoje marzenie o dziecku/dzieciach ❤️ Trzymam za Was mocno kciuki! ❤️
Proszę nam tu zostawić zarazki 🦠 ciążowe, chętnie złapiemy 🤭☺️

Cudownie!! Baaardzo nudnej ciazy zycze! :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry