• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

Nie wiem o co chodzi z tym estrogenem . Ja biorę dużą dawkę estrogenu i progesteronu. Znaczy że oba hormony muszą być wystaczająco wysokie.
Może zapytajcie lekarza. Ale jak kojarzę to dostałaś inny lek. Nie martw się na zapas. Po punkcji zobaczycie jak zareagowałaś na protokół.
Właśnie na tym min polega leczenie invitro. Lekarz mi powiedział że każdy nieudany protokół pozwala jemu poznać mój organizm bo każda z nas jest inna.

Niestety płacimy za to nerwami i straconym czasem ale tak to wygląda 😊😉
Ale ja nie udostępniłam filmiku w swoim kontekście 😁 Po prostu obserwuje profil tej Pani dietetyk i wysłałam @Gosz92, żeby ją uspokoić z przewagą estrogenową.

reklama
A dziewczyny po biochemach czy badalyscie potem bete az spadnie do 0?
Badałam i po poronieniu było 2 więc później już nie sprawdzalam, ale jak miesiąc później znowu zaskoczyła mnie beta pozytywna to mieliśmy lekarzem rozkmine czy ta beta poprzednia nie spadła czy to nowa ciąża 🫠 i teraz znowu spadła mi do 5 i nie sprawdziłam czy jest 0 🙈 nie uczę się na błędach 🤣 ale może warto zbadać czy jest 0

Pierwszy raz na staraczkach nie jestem na bieżąco z wątkiem, postaram się go nadrobić jak poczuje się lepiej.
Wczorajszy estradiol 827, dzisiejszy 1226. Tak jak wczoraj pisałam na każdy dojrzały pęcherzyk powinno przypadać 200-300 jednostek estradiolu, a ja mam 10 pęcherzyków, w tym 6 większych i 4 mniejsze.
Ogólnie dzisiejsze badanie hormonów było tylko formalnością i ewentualnym wskazaniem do transferu świeżego - progesteron znajduje się na bezpiecznym poziomie.
W sobotę o 9 będę już na stole.

Pierwszy raz na staraczkach nie jestem na bieżąco z wątkiem, postaram się go nadrobić jak poczuje się lepiej.
Wczorajszy estradiol 827, dzisiejszy 1226. Tak jak wczoraj pisałam na każdy dojrzały pęcherzyk powinno przypadać 200-300 jednostek estradiolu, a ja mam 10 pęcherzyków, w tym 6 większych i 4 mniejsze.
Ogólnie dzisiejsze badanie hormonów było tylko formalnością i ewentualnym wskazaniem do transferu świeżego - progesteron znajduje się na bezpiecznym poziomie.
W sobotę o 9 będę już na stole.
Trzymamy kciuki ! 🥰

A ja dalej pływam w śluzie xd
Cat Swimming GIF

Serio, już się zaczynam zastanawiać czy to druga owulacja w ciągu cykl i ten cykl będzie zajebiście długi? Help... Oszaleję, serio. Ciągle sprawdzam czy dostałam okres, bo czuję się mokro, ale 1 raz w życiu tak mam. To moje pierwsze starania i byłoby to pierwsze dziecko, więc tym bardziej nie mogę sobie tego porównać i się uspokoić. 😟 Zaraz znowu wyjdę z domu w białej sukni, ale nie tej ślubnej ... 🫣🫣😅

nuts reaction meme GIF by EnBW

reklama
A ja dalej pływam w śluzie xd
Cat Swimming GIF

Serio, już się zaczynam zastanawiać czy to druga owulacja w ciągu cykl i ten cykl będzie zajebiście długi? Help... Oszaleję, serio. Ciągle sprawdzam czy dostałam okres, bo czuję się mokro, ale 1 raz w życiu tak mam. To moje pierwsze starania i byłoby to pierwsze dziecko, więc tym bardziej nie mogę sobie tego porównać i się uspokoić. 😟 Zaraz znowu wyjdę z domu w białej sukni, ale nie tej ślubnej ... 🫣🫣😅

nuts reaction meme GIF by EnBW
Było testowane? 🤗

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry