• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

reklama
Ja z polecenia lekarza ponownie dzisiaj upuściłam krew na betę! Ale wyniku się pewnie doczekam dopiero wieczorem
Hannah Bandaid GIF by HannahWitton

A wczoraj byłam u endokrynologa i mam przyjmować euthyrox 50 i ponownie zrobic tsh i ft4 za 2 tygodnie 👍(przy tsh 2,78)

Ja chyba właśnie owuluję, ciągnie mnie brzuch 😁 Ovi podany w środę, podziałane wtorek, środa, czwartek, ale nie daje dużych szans bo estradiol niziutki pomimo dojrzałego pęcherzyka 🥲 rozmawiałam już z moją lekarka prowadzącą, w przyszłym cyklu zmieniamy lamette na gonadotropiny, liczę na to, że to będzie właściwy trop 🥰

Ja chyba właśnie owuluję, ciągnie mnie brzuch 😁 Ovi podany w środę, podziałane wtorek, środa, czwartek, ale nie daje dużych szans bo estradiol niziutki pomimo dojrzałego pęcherzyka 🥲 rozmawiałam już z moją lekarka prowadzącą, w przyszłym cyklu zmieniamy lamette na gonadotropiny, liczę na to, że to będzie właściwy trop 🥰
Oby udało się tym razem! Tymczasem dzisiejszego dnia również trzeba podziałać :D

wogóle podziwiam za takie maratony, u nas to nie zdaje egzaminu :( już po paru dniach codziennych zbliżeń jestesmy zmeczeni ;p

Ale ostatnim razem, w którym był biochem też brałaś lamette? To może jeszcze nic straconego 😁

Oby udało się tym razem! Tymczasem dzisiejszego dnia również trzeba podziałać :D

wogóle podziwiam za takie maratony, u nas to nie zdaje egzaminu :( już po paru dniach codziennych zbliżeń jestesmy zmeczeni ;p
Niee, chyba dzisiaj już nie damy rady, ani ja ani mąż 😆 wykorzystałam już wszystkie swoje seksi ciuszki, dwa razy było z żelem Conceive, raz z globulki feminum pregna, teraz go go power rangers, dolatujcie do tego jaja! 🥹
1777020809265.gif

Ale ostatnim razem, w którym był biochem też brałaś lamette? To może jeszcze nic straconego 😁
Tak, biochem był w cyklu styczniowym, a lamette biorę od września 😁 ale to mój pierwszy cykl z Ovi. Lekarz w klinice zalecił w przypadku jak będzie 1 dojrzały pecherzyk 20-22mm, nic nie mówił o estradiolu, ale jestem świr i sama sobie to zrobiłam 😵‍💫

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry