Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oby udało się tym razem! Tymczasem dzisiejszego dnia również trzeba podziałaćJa chyba właśnie owuluję, ciągnie mnie brzuchOvi podany w środę, podziałane wtorek, środa, czwartek, ale nie daje dużych szans bo estradiol niziutki pomimo dojrzałego pęcherzyka
rozmawiałam już z moją lekarka prowadzącą, w przyszłym cyklu zmieniamy lamette na gonadotropiny, liczę na to, że to będzie właściwy trop
![]()
PjonaJa już wiem że jest już po owu, wszystko mnie wkurcytując @Kejti9247 kilka dni temu mąż był taki piękny a dzisiaj już mi przeszło
Ale ostatnim razem, w którym był biochem też brałaś lamette? To może jeszcze nic straconegoJa chyba właśnie owuluję, ciągnie mnie brzuchOvi podany w środę, podziałane wtorek, środa, czwartek, ale nie daje dużych szans bo estradiol niziutki pomimo dojrzałego pęcherzyka
rozmawiałam już z moją lekarka prowadzącą, w przyszłym cyklu zmieniamy lamette na gonadotropiny, liczę na to, że to będzie właściwy trop
![]()
Niee, chyba dzisiaj już nie damy rady, ani ja ani mążOby udało się tym razem! Tymczasem dzisiejszego dnia również trzeba podziałać
wogóle podziwiam za takie maratony, u nas to nie zdaje egzaminujuż po paru dniach codziennych zbliżeń jestesmy zmeczeni ;p
Tak, biochem był w cyklu styczniowym, a lamette biorę od wrześniaAle ostatnim razem, w którym był biochem też brałaś lamette? To może jeszcze nic straconego![]()