Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A zawsze czujesz owu? Żeby mieć pewność to chyba tylko usgDziewczynh smutno mi. Wczoraj miałam pozytywny test owu. I minimalnie czułam jajnik ale naprawde minimalnie. A dzis nic. Zero objawow. Brałam aromek od 3 do 7 dnia cyklu i po nim zawsze mialam owulacje. Wychodzi na to ze nie ma.owulacji ?
Właśnie zawsze czułam. Ale też dziwne jest to ze zawsze czuje lewy jajnik. A w tym miesiącu jakby w prawego.A zawsze czujesz owu? Żeby mieć pewność to chyba tylko usg![]()
Nie ma co zgadywać, czy nie masz możliwości isc na usg? Ja juz milion rzeczy czulam, a potem szlam do gabinetu i sie okazywało wszystko na odwrót niz myslalamDziewczynh smutno mi. Wczoraj miałam pozytywny test owu. I minimalnie czułam jajnik ale naprawde minimalnie. A dzis nic. Zero objawow. Brałam aromek od 3 do 7 dnia cyklu i po nim zawsze mialam owulacje. Wychodzi na to ze nie ma.owulacji ?
Trzymam kciukiJestem już po, pobrano 10 komórek. Wybudziłam się pod koniec zabiegu i pierwsze pytanie jakie zadałam, to to czy się udało pobrać z prawego jajnikaDostałam Cyclogest, szykuje się na transfer w czwartek.
Zażywa w proszku, bo niestety żeby uzyskać odpowiednią dawkę, to trzeba by było brać po 3-4 duże tabletki. Zamówiłam dwa rodzaje z OstroVit, zwykła L-karnitynę i ACL. Jak czytałam to wydaje mi się że ACL, może być lepsza@mariposa_ mam pytankowiem, że Twój partner zażywa suplementy- czy L karnityne również? Brakuje nam tylko tego ale nie wiem co zamówić
co konkretnie macie?