• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

reklama
Dziewczynh smutno mi. Wczoraj miałam pozytywny test owu. I minimalnie czułam jajnik ale naprawde minimalnie. A dzis nic. Zero objawow. Brałam aromek od 3 do 7 dnia cyklu i po nim zawsze mialam owulacje. Wychodzi na to ze nie ma.owulacji ?

Dziewczynh smutno mi. Wczoraj miałam pozytywny test owu. I minimalnie czułam jajnik ale naprawde minimalnie. A dzis nic. Zero objawow. Brałam aromek od 3 do 7 dnia cyklu i po nim zawsze mialam owulacje. Wychodzi na to ze nie ma.owulacji ?
Nie ma co zgadywać, czy nie masz możliwości isc na usg? Ja juz milion rzeczy czulam, a potem szlam do gabinetu i sie okazywało wszystko na odwrót niz myslalam

Jednak chyba dziś jest pozytywny owu

Jak myslicie

Załączniki

• Screenshot_20260425_173642_Premom.jpg
    Screenshot_20260425_173642_Premom.jpg
    55,9 KB · Wyświetleń: 46
@mariposa_ mam pytanko 🤗 wiem, że Twój partner zażywa suplementy- czy L karnityne również? Brakuje nam tylko tego ale nie wiem co zamówić🤔
co konkretnie macie?
Zażywa w proszku, bo niestety żeby uzyskać odpowiednią dawkę, to trzeba by było brać po 3-4 duże tabletki. Zamówiłam dwa rodzaje z OstroVit, zwykła L-karnitynę i ACL. Jak czytałam to wydaje mi się że ACL, może być lepsza 😁 Po prostu takie moje zboczenie, bo zazwyczaj w suplementach na płodność są dwie formy.

reklama
Dobry! O 18! Caly dzien mialam zalatany, ze nawet na owulaka nie siknelam i za chwile bede musiala nadrobic, bo od rana to tak mnie boli momentami krzyz, ze wyjde z siebie, naprzemian z brzuchem jak na okres.. no ciekawa jestem czy przyjdzie wczesniej, bardzo bym chciala, bo w majowke to juz bym chcuala sie relaksowac, a nie sikac na owulaki :D

@OlaFasola1234 bardzo mocno przytulam! Nie tak mialo byc :(

@natkusia wiem, ze po czasie, ale standardowo mi nigdy nie wyszedl 🤞 hormony mogly spadac, ale nikt nie powiedzial, ze cos ich po drodze nie zatrzymalo :D

@mariposa_ widzisz! Znalezli sobie droge do jajnika! :D superowo! Teraz trzymam kciuki za czwartek 🤞

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry