• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

reklama
W ogóle ten miesiąc jakiś taki specyficzny.. Dzisiaj 4 dzień okresu, a mam wrażenie że sie kończy i nawet nie zdążył się rozkręcić.. Dawno tak nie miałam. I już w głowie się tli co tam się dzieje.. Faktycznie mialam ten miesiąc mocno stresujący i może to jest przyczyną, ale dziwne to.. Bo zazwyczaj może nie mam jakos mocno intensywnego okresu, ale tez nie mam czegoś takiego ze przypomina bardziej plamienie niz okres.. W środę pojadę na drożność jajowodów i zobaczymy. Może coś w końcu ruszy.

Jesli bedzie jednodniowy spadek, a pozniej wzrost do takich samych temp lub nawet wyzej, to dobry trop, ale warto wiedziec, ze spadek na inplantacje w tempkach to odsetkowe sytuacje, wiekszosc z nas nie ma ;) u Ciebie sa juz 2 dni spadku niesyety..
w tym cyklu z biochemem sprawdzalam sobie to :
- nie spadlo 10 dpo a tak spada,
-byl delikatny wzrost o 0.2 jeszcze w porownaniu to temp po owu
-trzymalo sie caly czas, dopoki nie przyszedl okres, dzien przed spadlo

Ale czad!!! :D
A mi zaczela spadac juz 9 dpo, nie za szybko ten prog spada?

Kurcze trochę zaniedbałam forum 😓 tyle na głowie praca praca kuzynka straciła dzidziusia jest mi z tego powodu mega mega przykro, małżu był u lekarza trochę mało żołnierzy ma dostał zalecenie brania tabletek za 3 msce kontrol 😄 także póki co zaprzestaliśmy starania się o maleństwo miałam książkowa owulke ale wiadomo że nic z tego nie będzie bo już jestem 7dni po i czuję się jakbym miała dostać miesiączki. W robocie nadchodzi ciężki czas więc wzięłam tydzień urlopu żeby trochę się zregenerować 🙃 tak uciekam od zapierdzielu hahaha🫩. Jak się czujecie?,a kurczaki wymienimy na jaskółeczki i będzie dobrze ❤️ coś czuję że maj podwójnie nas wszystkie zaskoczy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry