Emilia_97
Fanka BB :)
Jeżeli chodzi o Pcos, żeby to stwierdzić to są chyba 3 kryteria. Wyniki krwi hormonów, obraz USG jajników i jeszcze jakiś. Mi przed ciążą ciężko było stwierdzić na 100% pcos bo jeden lekarz mówił, że nie ma bo wyniki były prawidłowe z drugiej strony drugi mówił, ,że jest bo obraz USG potwierdzał pcos. Miałam dosłownie ser szwajcarski z dziurami zamiast jajników. Teraz jak lekarz podgląda te jajniki to wygląda to jakby wgl nie było coś. Więc grom go wie o co chodzi 

Wgl, dziś przebilam kolejny kamień milowy w swojej wadze. Udało mi się zrzucić kolejne 1.5 kg od lipca 2025 mam już w sumie 13-14kg na minusie i idę dalej. Liczę na to, że do wakacji jeszcze trochę zrzucę. Miałam w planach zejść do dwucyfrowej liczby, ale może być ciężko
. Także musiałam komuś się wygadać, bo jestem z siebie zadowolona mimo dużego zmęczenia. Praca jest mocno wymagająca fizycznie i to już dużo pomaga i bardzo dużo chodzę 

Wgl, dziś przebilam kolejny kamień milowy w swojej wadze. Udało mi się zrzucić kolejne 1.5 kg od lipca 2025 mam już w sumie 13-14kg na minusie i idę dalej. Liczę na to, że do wakacji jeszcze trochę zrzucę. Miałam w planach zejść do dwucyfrowej liczby, ale może być ciężko