• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

No właśnie u mnie chyba podobnie, z tym że u mnie to plamienie było w sobotę, w niedzielę nie robiłam testu bo już byłam pewna, że rozkręca się okres, a tu w poniedziałek (i znowu zrobiłam test po południu, wiem, wiem, nie można tak, ale mąż dopiero o 15:00 mi go kupił i nie mogłam się już doczekać) nagle zaraz po zrobieniu taka kreska wyszła
Ohohooo a co jeśli będziesz musiała oddać pałę wodza na rzecz mamusiek 🤞

reklama
@Madlen2026 jesteś w szpitalu? Jak sytuacja?
Hej tak dostałam 4 dawki leku czyli 16 tabletek (nie wiedziałam że aż tyle) i po dwóch dawkach odeszły wody i zaczęło ze mnie strasznie lecieć skrzepy i wgl jeśli się w miarę oczyści do rana to mnie wypuszczą , ból straszny podziwiam kobiety które rodzą naturalnie , samopoczucie 0/10

Hej tak dostałam 4 dawki leku czyli 16 tabletek (nie wiedziałam że aż tyle) i po dwóch dawkach odeszły wody i zaczęło ze mnie strasznie lecieć skrzepy i wgl jeśli się w miarę oczyści do rana to mnie wypuszczą , ból straszny podziwiam kobiety które rodzą naturalnie , samopoczucie 0/10
Ohhh nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić co czujesz. Tulę.
Który to tydzień?
Silna z Ciebie kobieta❤️‍🩹

Nie dostałaś przeciwbólowych? Ja w styczniu poroniłam w domu, w nocy ból narastała a nad ranem nie mogłam się ruszyć z bólu i mąż po apap biegał, takie same skurcze jak porodowe, tylko trwały krócej.
Trzymam kciuki żeby u Ciebie szybko poszło i bez dodatkowych ingerencji medycznych 😘

Wchodze, zeby zobaczyc czy odpisalas… trzymaj sie tam mocno i wiedz, ze bardzo Cie wspoeramy, przytulamy i trzymamy kciuki, zebys sie trzymala! ❤️

Oj tak bol straszny, ja dostalam 4 tabletki i po kilku godzinach jak sie zaczelo to plakalam z bolu, a lało sie jak z kranu... ale dlugo to nie trwalo, bo zadzwonilam po pielegniarke i w pierwszej kolejnosci wzieli mnie na zabieg. Popros o przeciwbolowe, trzymam kciuki zebys oczyscila sie sama, jestesmy z Toba ❤️‍🩹

Oj tak bol straszny, ja dostalam 4 tabletki i po kilku godzinach jak sie zaczelo to plakalam z bolu, a lało sie jak z kranu... ale dlugo to nie trwalo, bo zadzwonilam po pielegniarke i w pierwszej kolejnosci wzieli mnie na zabieg. Popros o przeciwbolowe, trzymam kciuki zebys oczyscila sie sama, jestesmy z Toba ❤️‍🩹
Dostałam jedną dawkę przeciwbólowych bo daje radę ale ból jest straszny miesiączka nawet najgorsza jaką miałam na zastrzykach to pikuś…

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry