Kaalaa
Fanka BB :)
A 2? Jesli nie wchodzi w gre to wtedy zbadalabgm w czwartek, ale bralabym poprawke7dpo wypada mi 1go majakiedy tego prozka zbadać
nie mam za bardzo gdzie tego zrobić w majówkę
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A 2? Jesli nie wchodzi w gre to wtedy zbadalabgm w czwartek, ale bralabym poprawke7dpo wypada mi 1go majakiedy tego prozka zbadać
nie mam za bardzo gdzie tego zrobić w majówkę
![]()
Chyba odpuszczę tak myślę i jakby beta była pozytywna to wtedy prozka zmierzęA 2? Jesli nie wchodzi w gre to wtedy zbadalabgm w czwartek, ale bralabym poprawke
Właśnie wyjeżdżamy na zadupie i wracamy w poniedziałekA 8 DPO w sobotę?
Możesz się wpisać na ławeczkę albo na testowanko, oczywiście zostajemy tutaj do końca miesiąca wg stałych zasad.![]()
Oczywiście, testuje 30 ale cała ja- nie mogłam się doczekać. Siedzę sama w domu i z dosłownie 10 min po załatwieniu się także ledwo parę kropel na test znalazłam jeszcze ( a biegam do łazienki co chwilę) zrobiłam test przed chwilą.Przepraszam, dopiero doczytałam, że testujesz dopiero 30 kwietnia. Oczywiście trzymamy kciuki.![]()
Trochę blada ale teraz sikaniec może być słabszy niż poranny.Oczywiście, testuje 30 ale cała ja- nie mogłam się doczekać. Siedzę sama w domu i z dosłownie 10 min po załatwieniu się także ledwo parę kropel na test znalazłam jeszcze ( a biegam do łazienki co chwilę) zrobiłam test przed chwilą.
Pojawiła się mocna kreska testowa i po 15 sekundach jak nie zobaczyłam drugiej to zdążyłam rozebrać test i zrobiłam pierwsze zdjęcie.
A za dwie minuty kolejne zdjęcie.
No i coś tam widać.
Transfer miałam w środę 22 kwietnia o godz. 14.00 oczywiście blastki.
Jestem w szokunawet zastrzyki już nie przeszkadza że bolą.
Oczywiście, testuje 30 ale cała ja- nie mogłam się doczekać. Siedzę sama w domu i z dosłownie 10 min po załatwieniu się także ledwo parę kropel na test znalazłam jeszcze ( a biegam do łazienki co chwilę) zrobiłam test przed chwilą.
Pojawiła się mocna kreska testowa i po 15 sekundach jak nie zobaczyłam drugiej to zdążyłam rozebrać test i zrobiłam pierwsze zdjęcie.
No i coś tam widać.
Zdecydowanie cos tam widac!Oczywiście, testuje 30 ale cała ja- nie mogłam się doczekać. Siedzę sama w domu i z dosłownie 10 min po załatwieniu się także ledwo parę kropel na test znalazłam jeszcze ( a biegam do łazienki co chwilę) zrobiłam test przed chwilą.
No i coś tam widać.
To wcale nie jest blada kreska! Daj koniecznie znać jak uda Ci się dotrzeć na betę. Czekamy na wynikiOczywiście, testuje 30 ale cała ja- nie mogłam się doczekać. Siedzę sama w domu i z dosłownie 10 min po załatwieniu się także ledwo parę kropel na test znalazłam jeszcze ( a biegam do łazienki co chwilę) zrobiłam test przed chwilą.
No i coś tam widać.
Ej to jest super druga kreska!!!Oczywiście, testuje 30 ale cała ja- nie mogłam się doczekać. Siedzę sama w domu i z dosłownie 10 min po załatwieniu się także ledwo parę kropel na test znalazłam jeszcze ( a biegam do łazienki co chwilę) zrobiłam test przed chwilą.
No i coś tam widać.
Współczuję okropnie, mam nadzieję, że się trzymaszHej tak dostałam 4 dawki leku czyli 16 tabletek (nie wiedziałam że aż tyle) i po dwóch dawkach odeszły wody i zaczęło ze mnie strasznie lecieć skrzepy i wgl jeśli się w miarę oczyści do rana to mnie wypuszczą , ból straszny podziwiam kobiety które rodzą naturalnie , samopoczucie 0/10