mariposa_
Fanka BB :)
@kataryna83 komisja czeka na dwie kreski
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Trzeba do apteki podskoczyć albo rosska i zakupić dla KomisjiNo nie mam więcej testów. Tak bardzo bałam się go zrobić że dlatego nie dokupowałam.
Ale postaram się na betę.
Bez znieczulenia. Jak mi ostatnio Pani doktor mówiła to przy większym bolu podłączają po zabiegu kroplówkę z lekiem przeciwbólowym.To bedzie formalnosc! Grunt, zeby nie bolalo.. czy masz ze znieczuleniem?
Też wczoraj rozejrzałam się po ogrodzie i drzewka owocowe szlak trafił.. Zaraz maj, a od grudnia jak sie zima zaczęła to pare dni cieplejszych bylo i to bez rewelacji.. Śmieje się ze my to na wybrzeżu mamy iście skandynawski klimat, bo w sumie tak jest. Latem jak jest 20-25 stopni to jest dużo, a jak jest powyżej tych temperatur to jest anomalia.. Kocham te moje kaszuby, ale ta pogoda nie rozpieszcza.. Nie moze być idealnie.Witam witam! Wszystkie moje krzaczki w nocy złapałstraciłam maliny, młode brzózki, porzeczki, agrest i hortensje. Nie myślałam nawet że taki Mróz przyjdzie, smutno bo dopiero co je posadziłam
mam nadzieję że chociaż tujki przetrwają