• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj przynosi dobre wieści, dwie kreseczki serce pieści 🐝🩷

Dziewczyny, jedno co mogę wam doradzić to co u mnie pomogło w zagnieżdżeniu zarodka a teraz moja beta ledwo mieści się w górnych normach wartości to jest olej z wiesiołka. Ja brałam w tabletkach. Trzeba go brać do owulacji a od spodziewanej implantacji przestać do może powodować mokro skurcze.

Olej z wiesiołka pomaga w rozpulchnieniu i ukrwienie endometrium I poprawia śluz dla lepszej implantacji.

Poczytajcie o tym. U mnie już w pierwszym cyklu brania pomogło.

Też o tym dużo czytałam ja brałam od początku roku do kwietnia i niestety tylko Biochem się trafił 🥲

reklama
Cześć dziewczyny! Nieśmiało dołączam, 10 dpo robiłam test 🥹

Załączniki

• IMG_2816.jpeg
    IMG_2816.jpeg
    1,1 MB · Wyświetleń: 99
Dziewczyny, miałam testować jutro, chociaż byłam już zrezygnowana od kilku dni bo brzuch mnie boli już tak okresowo, ale wywaliło mi dziś temperaturę do góry i mnie pokusiło zatestować. Dziś 12dpo. Cała się trzęsę... Oby nie kolejny biochem
No mamy too! :D bedzie dobrze! Kreska jest juz porzadna i to jak! :D bylas dzis na becie?

No mamy too! :D bedzie dobrze! Kreska jest juz porzadna i to jak! :D bylas dzis na becie?
Nie, pójdę dopiero we wtorek i czwartek. Będę już po terminie miesiączki. Do tego dziś musiałam być na 8 w pracy (w poniedziałek też) a z punktu pobrań które otwierają o 7:45 bym się tak szybko nie wydostała. Do tego w sobotę w moim wypiździewie nigdzie nie pobierają krwi. Do wtorku będę bazować tylko na kolejnych testach.

Wybieram totalny chill
200.gif

Nie, pójdę dopiero we wtorek i czwartek. Będę już po terminie miesiączki. Do tego dziś musiałam być na 8 w pracy (w poniedziałek też) a z punktu pobrań które otwierają o 7:45 bym się tak szybko nie wydostała. Do tego w sobotę w moim wypiździewie nigdzie nie pobierają krwi. Do wtorku będę bazować tylko na kolejnych testach.

Wybieram totalny chill
200.gif
No kurde Ty bedziesz chillowac, a nas tu bedzie roznosic 😂😂 nie znajdizesz gdzies w pobliskim miescie w sob? Wtedy we wtorek bylby juz przyrost, nie zebym namawiala, ale wiesz :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry