• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj przynosi dobre wieści, dwie kreseczki serce pieści 🐝🩷

Hej 🤗 Jestem tu nowa, choć nie nowa na forum. Prawie 2 latka temu urodziłam Synka. Chciałabym się zapisać na testowanie, choć ❤️ było 5 oraz 4 dni przed owu… Nie ukrywam, że trochę „celujemy” w dziewczynkę i chwytamy się wszelkich sposobów, nawet tych słabo sprawdzalnych 😅 dlatego omijamy peak. Tym razem jednak ominęliśmy z przesadą 🥲
Prosiłabym o zapisanie na testowanie 14 maja- może trochę za wcześnie, ale dłużej nie wytrzymam z pierwszym testem 😅
Serdecznie gratuluję wszystkich dwóch kresek - bardzo się cieszę, że maj jest tak obfity, może i nam się uda 🥹
Pozdrawiam i miłego dnia 😇

reklama
Przysięgam wyskoczę przez okno 😣😢

Jestem po pierwszym monitoringu w tym cyklu..
Dzisiaj 10dc w prawym jajniku pęcherzyk 20mm i dwa mniejsze a w lewym zapadnięty (wczoraj wieczorem faktycznie miałam silny ból) i unaczyniony jakby świeżo po owulacji 🤦‍♀️
Podzialiśmy tylko przedwczoraj i to na szybko..
Dzisiaj klinika szybko pobrała mi lh, progesteron i estriadol żeby zobaczyć jaka jest sytuacja i jestem dzisiaj z lekarka w kontakcie. W razie czego spidem mam podać po wynikach Ovitralle.
No nigdy nie może być normalnie i spokojnie 😏
O kurde i to 10dc..

Hej 🤗 Jestem tu nowa, choć nie nowa na forum. Prawie 2 latka temu urodziłam Synka. Chciałabym się zapisać na testowanie, choć ❤️ było 5 oraz 4 dni przed owu… Nie ukrywam, że trochę „celujemy” w dziewczynkę i chwytamy się wszelkich sposobów, nawet tych słabo sprawdzalnych 😅 dlatego omijamy peak. Tym razem jednak ominęliśmy z przesadą 🥲
Prosiłabym o zapisanie na testowanie 14 maja- może trochę za wcześnie, ale dłużej nie wytrzymam z pierwszym testem 😅
Serdecznie gratuluję wszystkich dwóch kresek - bardzo się cieszę, że maj jest tak obfity, może i nam się uda 🥹
Pozdrawiam i miłego dnia 😇
Witaj :) obys sie na dlugo nie rozgaszczala na kreskach i smigala na mamuski :) ktory to Wasz cykl staran? I tego 14 to ktore dpo?

Nooo kijowo.. wyniki pokażą czy ten lewy jest po owulacji i czy prawy ma jeszcze szans i się szykuje. Bezsensu i tyle, czuję że cykl w plecy
Narazue nie wyrokuj! O ktorej beda wyniki? Czy dzisiejszy prozek juz cos pokaze jesli np owu by byla? Liczmy na to, ze ten 1 sie wycofal ze wzgledu na np niegotowe endometrium, teraz jest idealnie wiec idzie do przodu, podasz zastrzyk i wieczorem bajlando! Tego sie trzymamy!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry