Kaalaa
Fanka BB :)
Popieram lekarke!Ja już mam wyniki.. generalnie progesteron niziutki więc podałam Ovitralle. Ale na wynik estriadolu lekarka napisała, że lichy.. jest lichy w owulację, po owulacji więc suuuuuper.. mam podwójną dawkę teraz przyjmować ale i tak do dupy, czuję się jak kupa bo bez estriadolu dobrego mogę sobie popstrykać w nos..
po tym cyklu mamy zrobić kariotypy bo potrzebne są do kwalifikacji, powiedziała że w razie czego na pierwszej nam da i działamy choć ona bardzo wierzy jeszcze w tę stymulację..
Najchętniej zostałabym na ławeczce i olała ten cykl ale szefowo @Paulaxoxo wpisz na 23 na testowanie bo muszę dla kliniki zrobić betę.
Wiem tez ze stosunek powinien wynosic 1, ale na ile to przeszkodzi tak jak @Angiee nie wiem..Rzuci któraś okiem na wyniki, wiem że ferrytyna leży, bardziej mnie zastanawia fsh![]()
Ale ft4 wyglada jakby trzeba bylo podbic w gore
Kurde to tak nie wyglada.. bardziej jakby zagniezdzenie bylo 28.. niemozliwe zeby nawet 6 dni po czyli 4 dni temu dopiero beta startowala a dzis miala prawie 3000..27.04 pęcherzyk 18mm
28.04 według zaleceń lekarza podany byc zastrzyk