• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj przynosi dobre wieści, dwie kreseczki serce pieści 🐝🩷

reklama
Nie gadaj, już zaklepałaś sobie miejsce na styczniowych 😘
No kurde drewienko na ul lezy juz w progu, czekam tylko na pszczolke!
Kochane zastrzyk Ovitralle to 6000 betki jak nie więcej 🤭
@mimzyy więc niestety wychodzi że to zastrzyk.. 9-10dpo niemożliwe, przy takiej wartości jaką Ty masz to jest już widoczny pęcherzyk. Niektórym dziewczynom długo się utrzymuje zastrzyk

Ferrytyna niziutka i coś hormony nie współgrają 🤔 dobrze to skonsultować

@mariposa_ miała zupełnie inną stymulację i inny zakres. U mnie Estriadol powinien być min 300 w czasie owulacji, ja mam 184 🤪 także lekarka, dobrze napisała „lichy”
A to widzisz przestrzelilam :D myslalam ze zawsze taka wartosc starczy.. no dobra ale te 180 to przeciez nie rewelacja w takim razie, ale nie wyklucza nic!

Mi przyszły dziś wyniki proga na 6dpo mam 15,200 więc do jutra jeszcze ładnie podrośnie co nie ? 🥰🥰
Bardzo ladny prozek! Jeszcze jak podbije do jutra, to jest bardzo ladny podklad! :D
Dostałam opr.dol od męża że mam się nie martwić i mam uwierzyć w ten cud. Za to córka znowu wyskoczyła z tekstem przed snem „ mamo, jak duży brzuch będziesz mieć z chłopcem i dziewczynką?” 🫪🫪🫪🫪
Popieram meza, a corka juz raz byla czarownica po mamie, wiec ekhm… 😎

Moze glupie pytanie, ale serio nie wiem..
jesli podaje sie zastrzyk z tak wysoka beta, a owu przeciez jest po zastrzyku, to czy organizm nie dostaje info- jestes w ciazy, nie zapladniaj sie? Czy moze beta uwalnia sie po jakims czasie?

U mnie pik to musi być konkretny bo ja normalnie mam wysokie wartości. I po pierwszym pozytywnym zawsze z 2-3 jeszcze rosły, bez względu na stężenie moczu tak naprawdę.

Więc obawiam się że to 1.04 mogło być fałszywym alarmem. Z drugiej strony ten cyfrowy test też pokazał pik więc licho wie. Mogę tylko zgadywać, jutro się coś okaże. Mam o 10:30 lekarza
To tak jak ja, od pierwszego wzrostu lh potem jeszcze minimum dwa-trzy pomiary tylko jeszcze wyżej idą, nawet przy rozcieńczonym moczu, zobaczcie jak w 12dc tobilam testy. W tym cyklu znowu książkowo 4 i 5 maja działane było a 6 był pik, więc 7 pewnie owu, bo czułam mocno brzuch aż do południa.
Jestem dzis zatem 1dpo, więc zapiszę się na 18 maja na testy to będzie 10dpo @Paulaxoxo zmien mi prosze z ławeczki.
W weekend przedtem 15-17 będę na panieńskim u przyjaciółki i nie chce się dołować bielą w jego trakcie.
Jeszcze od wczoraj mam taki mega katar i łzawiące oczy, nie wiem czy to alergia, przeziębienie czy reakcja na hormony w związku z owu.
1000153843.jpg

Dziewczyny.

Zastrzyk ovitrelle 28.04 -
Czy to jeszcze pozostałości po nim, czy juz mogę sie zacząć cieszyć;)
Ja miałam podawany 23.04., według testów ciążowych zszedł do zera 05.05., czyli w 11 dni od podania (licząc od dnia po zastrzyku).
W ulotce pisze, że może się utrzymywać do 10 dni, ale u niektórych jest to nawet 14 dni.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry