natkusia
Fanka BB :)
Czyli dzisiaj 23dc no jest to niemożliwe..16.04 pierwszy dzien cyklu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Czyli dzisiaj 23dc no jest to niemożliwe..16.04 pierwszy dzien cyklu
Czyli coś tu jest grubo nie tak, szczególnie że masz te krwawienia. Ja bym się przyjechała na sor. A oprócz tej dzisiejszej bety to kiedy ostatnio robiłaś? Albo test? Myślę czy jest możliwość ciąży z poprzedniego cyklu, bo np @taisiya miała jeszcze dodatnią betę i już owulację. Ale nie wiem jak przy tak wysokich wartościach. Nie boli cię nic?16.04 pierwszy dzien cyklu
O co chodzi, że Wam tak skacze ta beta... Ale to mimo wszystko wciąż bardzo niskie wartościJa tylko chciałam powiedzieć, że moja beta wzrosła![]()
Ale to malutki wzrost, ona wreszcie spadnie, kiedy wypada ci kolejna miesiączka? PrzytulamJa tylko chciałam powiedzieć, że moja beta wzrosła![]()
NiestetyCzyli dzisiaj 23dc no jest to niemożliwe..
Kurczę.. nie urosła dużo i jest w miarę na niskim poziomie. Musiałbyś jeszcze sprawdzić betęJa tylko chciałam powiedzieć, że moja beta wzrosła![]()
Ja prd co to się ostatnio tu dzieje z tymi betami... wzrosty, spadki... przecież tu potrzeba spokoju na przepracowanie straty a nie takie rewelacje...Ja tylko chciałam powiedzieć, że moja beta wzrosła![]()
Tylko że Ovi ma dawke 6,5 tys, po 10 dniach nie powinno być prawie 3 tys w krwiDziewczyny spokojnie, nie straszcie tak dziewczyny @mimzyy, to jeszcze może być Ovitralle. Zrób betę jeszcze i się wyjaśni tylko ja nie wiem jaka ona powinnam spadać po zastrzyku bo to bardzo kwestia indywidualna
Kurczę.. nie urosła dużo i jest w miarę na niskim poziomie. Musiałbyś jeszcze sprawdzić betę