• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj przynosi dobre wieści, dwie kreseczki serce pieści 🐝🩷

reklama
Ja tylko chciałam powiedzieć, że moja beta wzrosła 😭

Załączniki

• Zrzut ekranu 2026-05-8 o 21.43.18.png
    Zrzut ekranu 2026-05-8 o 21.43.18.png
    44,3 KB · Wyświetleń: 128
@mim
16.04 pierwszy dzien cyklu
Czyli coś tu jest grubo nie tak, szczególnie że masz te krwawienia. Ja bym się przyjechała na sor. A oprócz tej dzisiejszej bety to kiedy ostatnio robiłaś? Albo test? Myślę czy jest możliwość ciąży z poprzedniego cyklu, bo np @taisiya miała jeszcze dodatnią betę i już owulację. Ale nie wiem jak przy tak wysokich wartościach. Nie boli cię nic?

Czyli dzisiaj 23dc no jest to niemożliwe..
Niestety
To twój zarodek jeszcze mógł nie zacząć implantacji albo jest w trakcie.
Wychodzi że to jest pomyłka w laboratorium (chyba że miałaś pozytywny test z wyraźną kreską) jeśli tak to niestety może nie wróżyć nic dobrego. Czytałam o mega przyrostach zwiastujących zaśniad- czyli wadliwa ciąża nie do uratowania. A raczej brak ciąży a błędna implantacja- nie wiem do końca. Trzeba skonsultować z lekarzem.

Bardzo tulę. Mam nadzieję że to przykra pomyłka w laboratorium.

Dziewczyny spokojnie, nie straszcie tak dziewczyny @mimzyy, to jeszcze może być Ovitralle. Zrób betę jeszcze i się wyjaśni tylko ja nie wiem jaka ona powinnam spadać po zastrzyku bo to bardzo kwestia indywidualna 🤔

Ja tylko chciałam powiedzieć, że moja beta wzrosła 😭
Kurczę.. nie urosła dużo i jest w miarę na niskim poziomie. Musiałbyś jeszcze sprawdzić betę

reklama
Dziewczyny spokojnie, nie straszcie tak dziewczyny @mimzyy, to jeszcze może być Ovitralle. Zrób betę jeszcze i się wyjaśni tylko ja nie wiem jaka ona powinnam spadać po zastrzyku bo to bardzo kwestia indywidualna 🤔

Kurczę.. nie urosła dużo i jest w miarę na niskim poziomie. Musiałbyś jeszcze sprawdzić betę
Tylko że Ovi ma dawke 6,5 tys, po 10 dniach nie powinno być prawie 3 tys w krwi 😢
Do konsultacji z lekarzem @mimzyy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry