• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj przynosi dobre wieści, dwie kreseczki serce pieści 🐝🩷

Zabieram się do niego jak pies do jeża… jeszcze nie pobrana
No niepowazna! 🩴 jazda!
Lekarz mówi, że sytuacja niepewna. Nie ma pęcherzyka, nie ma ciałka żółtego, płynu odrobina. Więc możliwe że owulacja była chwilkę temu i ciałka jeszcze nie ma albo coś się stało z pęcherzykiem i cykl będzie bezowulacyjny. Endometrium 7.5. Pójdę pewnie w piątek 6dpo sprawdzić progesteron i estradiol i zobaczę jak z temperaturą w kolejnych dniach.
Mogla byc tuz tuz przed wizyta, ciekawa jestem jak to sie rozwinie, ale mysle, ze ta owu byla, poki co trzeba czekac :D

reklama
Potrzebuje laczka - przedwczoraj padłam o 20 i wypiłam mało wody w ciągu dnia, a wczoraj zasnęłam o północy, wypiłam dużo wody i zjadłam arbuza wieczorem. Testy nie różnią się wybarwieniem, o ile dzisiejszy nie jest jaśniejszy 🥺
13619.jpg

Progesteron 30 beta 170 🥹🥹🥹🥹🥹
Ale to rosnie!!!! ❤️
Potrzebuje laczka - przedwczoraj padłam o 20 i wypiłam mało wody w ciągu dnia, a wczoraj zasnęłam o północy, wypiłam dużo wody i zjadłam arbuza wieczorem. Testy nie różnią się wybarwieniem, o ile dzisiejszy nie jest jaśniejszy 🥺
Zobacz załącznik 1741285
Przeciez to jest ciemniejsze nawet przy takim piciu!! Pitolisz od rzeczy :D laczek wlatuje z cala pewnoscia! 🩴

reklama
Ja tylko chciałam powiedzieć, że moja beta wzrosła 😭
Byłam w takiej sytuacji trzy miesiące się męczyłam z taką betą jak ty. Spadała wzrastała i tak w kółko dwie wizyty w szpitalu na żadnej nic mi nie zrobili na drugiej mieli mi podać zastrzyk lecz nagle beta zaczęła spadać( miałam w tym czasie 3 razy krwawienie) i na ostatniej wizycie miałam już nawet pęcherzyki w jajnikach,kazali czekać aż sama spadnie i tak też się stało,ale ile stresu i nerwów zjadłam wiem tylko ja. Przepraszam że się wtrącam ale pisząc to mam nadzieję że trochę cię uspokoję bo jak byłam w takiej sytuacji to szukałam o tym też informacji i nic nie znalazłam. Pozdrawiam i życzę szybkiego powrotu do normalności

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry