• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj przynosi dobre wieści, dwie kreseczki serce pieści 🐝🩷

Mam pytanie w zupełnie innym temacie, ale może coś podpowiecie… Mam taki swój wymarzony pierścionek, który kiedyś łudziłam się, że może dostanę jako zaręczynowy. Teraz już wiem, że u nas ślubu nie będzie więc i pierścionka też nie.

Jak bardzo głupia i zdesperowana będę, jeśli sama wydam na pierścionek dla siebie miliony monet? Jest bardzo zwyczajny, ale nie mogę przestać o nim myśleć…
Dlaczego zdesperowana? Skoro Ci się podoba, to czemu masz sobie nie sprawić przyjemności 😊 a z drugiej strony nawet jeśli nie planujecie ślubu to czemu miałby Ci nie kupic pierścionka? 😉

reklama
Oczywiście że kup sobie ten pierścionek!!!!

My jutro jedziemy na urlop. Potrzebuje tego. W pracy mam lipę straszna jeśli chodzi o relacje ludzkie. Jeden drugiego by w lyżce wody utopił. Czeka mnie mam nadzieję cudny tydzień a potem wracam do gry. Niestety okres mi do zera nie minął. Ale pogodziłam się z tamponami bo mamy basen w hotelu 🤭
W ogóle zaczęłam dwa tygodnie temu brać sertraline i trochę mi lepiej ogólnie.. zobaczymy czy ten "spokój" pomoże mi w staraniach

1000019503.jpg

My dziś drinecek bezalkoholowy 🤪 Wasze zdrówko dziewczęta 💕

Mam pytanie w zupełnie innym temacie, ale może coś podpowiecie… Mam taki swój wymarzony pierścionek, który kiedyś łudziłam się, że może dostanę jako zaręczynowy. Teraz już wiem, że u nas ślubu nie będzie więc i pierścionka też nie.

Jak bardzo głupia i zdesperowana będę, jeśli sama wydam na pierścionek dla siebie miliony monet? Jest bardzo zwyczajny, ale nie mogę przestać o nim myśleć…

Kupuj zasłużyłaś na niego!

Oczywiście że kup sobie ten pierścionek!!!!

My jutro jedziemy na urlop. Potrzebuje tego. W pracy mam lipę straszna jeśli chodzi o relacje ludzkie. Jeden drugiego by w lyżce wody utopił. Czeka mnie mam nadzieję cudny tydzień a potem wracam do gry. Niestety okres mi do zera nie minął. Ale pogodziłam się z tamponami bo mamy basen w hotelu 🤭
W ogóle zaczęłam dwa tygodnie temu brać sertraline i trochę mi lepiej ogólnie.. zobaczymy czy ten "spokój" pomoże mi w staraniach
Udanego odpoczynku! Dobrze, ze udalo sie znalezc jakis wspomagacz, nawet jesli dla staran bedzie obojetny, to Ty sie bedziesz lepiej czula, a to wplynie bankowo :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry