• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj przynosi dobre wieści, dwie kreseczki serce pieści 🐝🩷

reklama
No i wlasnie kurde takie wizyty sprawiaja, ze ja bym wymiekla :( i idziesz kurde do kliniki, potrzebujesz wiedzy i konkretow a dostajesz z liscia w twarz i wychodzisz z niczym.
Ogólnie ten lekarz ma dobre opinie, więc może to ze mną jest coś nie tak. Albo trafiłam na jakiś jego gorszy dzień :/ Rozumiem, że bez wyników ciężko mu było coś podpowiedzieć, tylko dla mnie trochę dziwne jest to, że kazał mi zrobić badania np w kierunku celiakii zamiast skupić się na tym, co już jest. A najbardziej mnie wkurza takie odpowiadanie naokoło. Przyszłam z pytaniami, wyszłam z jeszcze większą ich ilością 😅

Dziewczyny czy lekarzowi jak sie powie ze pol roku staran i nic to zacznie głębszą diagnostykę od razu. Nadmienię, że w sierpniu 39 lat konczę
Zależy od lekarza. U nas zaczął po pół roku z tego względu, że przy pierwszym dziecku 3 razy zachodziłam w ciążę w 1-2 cs i to pół roku przy staraniach o drugie już było niepokojące. Ale badania i tak robisz prywatnie, to możesz sobie na własną rękę je ogarnąć

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry