• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj przynosi dobre wieści, dwie kreseczki serce pieści 🐝🩷

Wlasnie sobie wykupilam takie badanka i jutro jade, zobaczymy czy ta nieszczesna insulina spadla chociaz troszke i ferrytyna tez mnie ciekawi. Dwa miesiace temu mialam 29, mala ale bez tragedii 😅 i homocysteiny nigdy nie robilam , nie wiem czego sie spodziewac. W tym cyklu nawet proga nie zrobie, bo mam ciagle na rano, tylko wolne sroda i niedziela i juz wiem ze mi nie bedzie pasowac, wiec poszalalam z innymi badaniami 🙈

Załączniki

• AISelect_20260512_203108_Samsung Browser.jpg
    AISelect_20260512_203108_Samsung Browser.jpg
    54,4 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Wlasnie sobie wykupilam takie badanka i jutro jade, zobaczymy czy ta nieszczesna insulina spadla chociaz troszke i ferrytyna tez mnie ciekawi. Dwa miesiace temu mialam 29, mala ale bez tragedii 😅 i homocysteiny nigdy nie robilam , nie wiem czego sie spodziewac. W tym cyklu nawet proga nie zrobie, bo mam ciagle na rano, tylko wolne sroda i niedziela i juz wiem ze mi nie bedzie pasowac, wiec poszalalam z innymi badaniami 🙈
Kurde tez chcialam sobie wykupic a alabie bo fajny pakiet byl, dobralam 2 inne i sporo bylo ze znizka, ale mam 3 laby u siebie, z czego te pakiety tylko w jednym, a w nim opinie takie, ze dramat :D i dupa, ale trzymam kciuki, zeby wyniki wyszly piekne!

Tak , nie mialam monitoringu , nie mierzę tez temperatury , opierałam się wyłącznie na testach . I to jeszcze najtańszych 🤣
Patrząc na te fotki wydaje mi się, że już 2.05 byl sygnał do pęknięcia pęcherzyka, bo testy juz byly bardzo ciemne, więc może byc też 9dpo. Co nie zmienia faktu, że kreseczka jak na ten etap jest już piękna i wyraźna.

Pamiętajmy, że te aplikacje typu Premom też nie są wyznacznikiem 100% czasu owu, zwłaszcza, że testy sa w różnym swietle i może różnie odczytywać.

Tak sobie myślę, a może taka wysoka beta (przy intensywnym wybarwieniu testu juz teraz te 8 czy 9dpo) będzie oznaczać bliźnięta ❤️

Ja dziś na teleporade się umówiłam do internisty i taki fajny lekarz się trafił, z Poznania akurat 😆 i dostałam żelazo 2x dziennie przez tą ferrytyne szorującą po dnie. Mam nadzieję że pomoże trochę, za 3msc powtórka badań i kontrola, mam nadzieję że już w ciąży 😄

@Jesienny_lisc piękna różowa kreseczka 💚

dawaj znac jak beda wyniki powodzenia :)
Bardzo malutko rośnie, moim zdaniem w dalszym ciągu to biochem tylko kurde niech już spadnie 🫠
no jasne ze to biochem, bardziej obawiam sie juz jakims przetrwalym trofoblastem albo cp.... Mój mąż jest mocno zmartwiony

U mnie chodzi głównie o to, co pisałam jak tu dołączyłam, czyli żeby się wyrobić przed powrotem z rodzicielskiego do pracy. Kwestia wieku (skończone 36 lat) też jest tu istotna.
Kibicuje, żeby udało Ci się tak jak zaplanowałaś, ale dobrze przygotować sobie plan B jakby się nie udało, np urlop wychowawczy (wiadomo że nie płatny i trzeba 21 dni przed rozpoczęciem złożyć wniosek do kadr) albo powrót do pracy, ja też cały czas układam sobie w głowie, jakbym teraz zaszła to kiedy urodzę i czy się załapie w pracy na premie albo awans.. głowa pisze różne scenariusze, ale życie jednak jest życiem 😕

dawaj znac jak beda wyniki powodzenia :)

no jasne ze to biochem, bardziej obawiam sie juz jakims przetrwalym trofoblastem albo cp.... Mój mąż jest mocno zmartwiony
Ja nie jestem medykiem w ogóle, ale przewertowalam już trochę tego tematu w internecie i za długo to już trwa i za słabo przyrasta żeby to było cp zagrażające zdrowiu. Ale to tylko moje zdanie, wiadomo że musisz być pod kontrolą lekarza.

Kibicuje, żeby udało Ci się tak jak zaplanowałaś, ale dobrze przygotować sobie plan B jakby się nie udało, np urlop wychowawczy (wiadomo że nie płatny i trzeba 21 dni przed rozpoczęciem złożyć wniosek do kadr) albo powrót do pracy, ja też cały czas układam sobie w głowie, jakbym teraz zaszła to kiedy urodzę i czy się załapie w pracy na premie albo awans.. głowa pisze różne scenariusze, ale życie jednak jest życiem 😕
Nie no, wiadomo że jeśli się nie uda to będę musiała wrócić do pracy i tyle. Nie mogę sobie pozwolić na wychowawczy. Zrobię co w mojej mocy, ale realnie wpływu na sukces nie mam.

reklama
Ja nie jestem medykiem w ogóle, ale przewertowalam już trochę tego tematu w internecie i za długo to już trwa i za słabo przyrasta żeby to było cp zagrażające zdrowiu. Ale to tylko moje zdanie, wiadomo że musisz być pod kontrolą lekarza.
Przez to że ta beta taka mała i nie widać nic na usg to wlasnie nie wiadomo o co chodzi. Ale z tego co ja wyczytalam, to cp nie mozna wykluczyc.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry