reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama
A

Wpisy profilowe Ostatnia aktywność Wpisy Grupy O

• NO to ci nie zazdroszczę mój mały zdrowiutki a teraz 20.07. będzie obchodził roczek od kiedy się urodził to nawet nie miał katarku.
    hmm.. taka obrażalska to nie jestem, nie miałam zreszta za co.. egzamin prawdopodobnie we wrześniu(tak mi mówili, wiec wierzę:) a nie pisałam, bo trafiłam z małym do szpitala, biegunka, bardzo dużo dzieci teraz ma zapalenie płuc i biegunkę
    witaj Agnieszko czyżbyś obraziła się na mnie że już nie piszesz do mnie daj znać chociaż czy zdałaś egzamin.POZDRAWIAM
    Od początku przeczytałam twoją wiadomość i dalej utrzymuje swoją opinię,możemy o tym popisać jeżeli masz ochotę ja jestem teraz na bb i jestem do twojej dyspozycji.
    A dlaczego miałam nie pisać każda z nas przecież ma własne zdanie,a jak masz ochotę popisać to polecam się.
  • Ładuję…
  • Ładuję…
  • Ładuję…
  • Ładuję…
Do góry