Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziekuje ci za odp.Mam jeszcze jedno pytanko,czy chcacy dostac produkty i ankiety do wypelniania to musze koniecznie uzupelnic to oswiadczenie i im wyslac czy bez tego tez bede dostawac ankiety i produkty.Pozdrawiam
Witaj Ataata.Dziekuje ze dzieki tobie i twojej opini moglam sie zarejestrowac na Streetcom,nigdy wczesniej o tym nie wiedzialam.Teraz tylko pozostalo mi wyprubowac produkty tej firmy.A dlugo sie czeka na taka paczke? Pozdrawiam ciebie goraco.Agnieszka
Najlepsze życzenia urodzinowe dla małej księżniczki ))
Ale ten czas leci, dopiero co Darunie w brzuszku nosiłaś, a tu już 2 latka kończy...
Sto lat! Sto lat!
Cześć Ataata!
Mam nadzieję, że mnie jeszcze pamiętasz... Od czasu, do czasu, zaglądam tu, żeby zobaczyć, co u Ciebie słychać. Malutka Darunia, to juz panienka - śliczna! A u Ciebie widzę, że też szykują się zmiany. Bardzo się cieszę i życzę Ci wiele szczęścia.
Eliczek z chłopakami.