no fajnie,ale wiesz ja tam wole sama wszystko robić,ale na razie nie mogę wiec chętnie pomagają poki są w domkuPiwonia, fajnie masz z takimi Krasnoludkami :-)
reklama
megaczka
Fanka BB :)
zgadzam sie enka! Tez by mi sie takie pomocnice przydaly...
MALINKA2109
Ale tu cisza-ja szukam na allegro prezentu.
aneczka2425
powodzenia Malinka z prezentami to ciężko

MALINKA2109
Oj bardzo ciężko... jeszcze jak by była pogoda to do miasta bym pojechała ale z kim?autobusem w taką pogode??nie dla mnie jeszcze mnie wytelepie tylko i tyle będzie.......powodzenia Malinka z prezentami to ciężko![]()
enka-76
Kasia
Malinka, moze coś z ubrania. Jakaś fajna koszulka, albo bokserki. Ewentualnie jakis kosmetyk - żel pod prysznic, dezodorant, woda po goleniu
Mola1
Czesc dziewczyny
Wpadam tylko na chwile sie przywitac i powiedziec ze lece na spotkanie w szkole rodzenia. Wczoraj mialam tyle pracy ze polozylam sie dopiero po polnocy. Brzuch mialam bardzo twardy i mnie bolal. Obiecalam dzis sobie ze bede wiecej odpoczywac.
Jak wroce nadrobie zaleglosci wczorajsze i opowiem co i jak w szkole rodzenia. Milego popoludnia wszystkim zycze:-)

Wpadam tylko na chwile sie przywitac i powiedziec ze lece na spotkanie w szkole rodzenia. Wczoraj mialam tyle pracy ze polozylam sie dopiero po polnocy. Brzuch mialam bardzo twardy i mnie bolal. Obiecalam dzis sobie ze bede wiecej odpoczywac.
Jak wroce nadrobie zaleglosci wczorajsze i opowiem co i jak w szkole rodzenia. Milego popoludnia wszystkim zycze:-)

reklama
Podziel się: