Terefere przepraszam. Ja pamietalam o Twojej mamie, ale cos mi utkwilo w pamieci 2 babcie, myslalam, ze moze jakas "przyszywana" babcia. Twoja mama to bylaby najukochansza babciusia Tymusiowa
No i obkupilas sie niezle! Rabaty czy normalne ceny?:-) Nie ma to jak nowa szmatka na poprawe humoru. A te kozaczki na zime czy raczej biker boots?
To impreza byla udana! A faceci zadnej okazji nie przepuszcza aby sie nie napic (jakby w domu tego nie robili)
Gatto Wlosi to tez maja takie swoje zwyczaje, jak z tymi malymi prezentami dla gosci weselnych.
Mi sie podoba ten zwyczaj, ze zawsze w odwiedziny dzieciak dostaje jakis prezent:zabawke, ubranko albo voucher(najbardziej chyba praktyczne)
Pieknaszyszunia ciesze sie, ze jestes zwarta i gotowa. Jeszcze troche Ci zostalo, ale jakos dajesz rady i humor Ci dopisuje. Cieszymy sie z Toba i czekamy na Mieszka!A brat Pan Pepa pewnie cos wyczuwa, ze cosik sie szykuje;-)
Kochane, dziekuje Wam,juz troche lepiej, ale mam mdlosci mocne od rana.Wydaje mi sie, ze jestem glodna i dlatego, ale to jest wlasnie TO. Dzis rano przy myciu zebow chcialam wyszczotkowac jezor, myslalam, ze bede zwracac...Znowu bym jadla, zrobie sobie herbatki ze swiezym imbirem moze.
Katiuszka z tymi kolezankami tak juz jest. Kazdy zalatany, umawia sie czlowiek miesiac wczesniej a potem i tak ze spotkania nici. Moja jedna jest w Singapurze, druga pracuje jako konsultant i lata i jezdzi po calym vaterlandzie nos stop, ze nie ma czasu pomieszkac w swoim nowo urzadzonym mieszkaniu. A kolezanka z pracy to jeszcze studiuje i tez nie ma czasu:-)
Edit: odnosnie urodzin Julusia to i Ani@k i ja bedziemy obchodzic je w tym samym dniu! Wodniki gora!
Zastanawiam sie wlasnie nad prezentem na Gwiazdke dla mamy no i dla rodzinki, jesli przyjada, bo brat nie podjal jeszcze decyzji. To byloby nas razem 7 plus siostra eM. Ciekawa jestem, kiedy szwagierka sama urzadzi Wigilie;-)Chetnie bym poszla
No i tez z powodu ich ewentualnego przyjadzu zakup wiekszej sofy, aby sie pomiescic razem. Bo na naszej starej plus fotel to lipa