Gatto
Mama Gattinki
Katiuszka w zwiazku z tym, ze na Wielkanoc mloda byla mala, a ja z nia uwiazana, to zrobilam tylko zdjecia, eM wywolal i nakleilam je na taki kartonik a'la passepartou, w srodku wydrukowane zyczenia, zrobilam to na kompie i w sumie nie wyszlo zle, aczkolwiek troche archaicznie
Ale z braku czasu.... I tak wszyscy byli zachwyceni
Oczywiscie napisalam, ze zyczenia sle Cristina z rodzicami :-):-)
Dziewczyny bylam w dwoch sklepach i na koncu kupilam ten telefon niedaleko domu, bo okazalo sie, ze ma najlepsze ceny! Upocilam sie z mloda co nie miara, kurde ale czemu opona po takich gimnastykach sie nie zmniejsza sie pytam??

Doszla paczka od mamy
wsadzila nam na urodziny Daniusie i Ikary
to pewnie dlatego opona zamiast sie zmniejszac to sie powieksza i mloda zarobila bluze i sukienke z reserved. Tylko dlaczego ona dostaje takie fajne prezenty jak my mamy urodziny?

Paczka z c&a nie doszla.
Jutro mam o 8 rano goscia od piecyka na sprawdzenie czy wsio ok.
Ale z braku czasu.... I tak wszyscy byli zachwyceni
Oczywiscie napisalam, ze zyczenia sle Cristina z rodzicami :-):-)Dziewczyny bylam w dwoch sklepach i na koncu kupilam ten telefon niedaleko domu, bo okazalo sie, ze ma najlepsze ceny! Upocilam sie z mloda co nie miara, kurde ale czemu opona po takich gimnastykach sie nie zmniejsza sie pytam??

Doszla paczka od mamy
wsadzila nam na urodziny Daniusie i Ikary
to pewnie dlatego opona zamiast sie zmniejszac to sie powieksza i mloda zarobila bluze i sukienke z reserved. Tylko dlaczego ona dostaje takie fajne prezenty jak my mamy urodziny?

Paczka z c&a nie doszla.
Jutro mam o 8 rano goscia od piecyka na sprawdzenie czy wsio ok.
bedzie dobrze, zobaczysz, my trzymamy kciuki &&&& i chcemy cie zobaczysz z brzucholem
chyba dostałabym na głowę mieszkając w takim domu
ale gusta są różne i się o nich nie dyskutuje, nie?;-)

Tak się nie robi w ostatniej chwili przecież, kiedyś ona na Ciebie będzie musiała liczyć i co wtedy?
Powie, że coś tam, a ty nie pójdziesz, czy z Cristi? A co na to eM? Nie opierdzieli jej?
Czasem przypadkiem włoży do buzi, to otrząsa się z 5 minut i krzywi.
Ale za to sprzątania nie mam. Grzecznie jest, nie rozrzuca. Podchodzi do tego żarcia jak pies do jeża.

że to mokre, śliskie, że niesmaczne,

2 godziny mi z tym schodzi cholerstwem.