Pisze dalej.Ale naklikalyscie tu, lo matko!
Nie mialam czasu wpasc, bo albo spie po 8-9 godzin, albo latam do pracy albo po lekarzach.
Anulka sciskam i raduje sie z Toba
Aaronka-dzieki, jestem.Przykre, ze Cie przeziebienie dorwalo.Moze Ty juz lepiej w domu zostan do porodu?Wirus grypy panuje i pelno tego wokolo
Gatto-kciuki mocne&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Katiuszka- Ty jestes Iron Maiden nie ma co;-)A z tego korka czy zatyczki to mialam niezly ubaw
Muma-ah,ale mezczyzna.Pewnie kombinowal, jak zlapac za ten aparat;-)
Bzzz-hej sportowcu roku.Fajnie, ze znowu klikasz z nami
Lopop-mimo wymiotow i tak Ci zazdroszcze
Zuzanka- wszystko bedzie ok, Mlodej przejdzie i sie zastanowi nad soba i doceni co ma. Mysle, ze ona przez to swoje niezbyt dobre dziecinstwo ma malo pewnosci siebie i potrzebuje potwierdzenia, uwagi i moze wlasnie tak reaguje poprzez bunt. Sprobuj z nia pogadac jeszcze. Na pewno sie wszystko ulozy i bedzie szczesliwa ze bedzie mogla Ci pomagac przy dzidziusiu
Szyszunia-masz dobrego plana i pomysla
Caterina-nie martw sie.Do boju!!!Jedziemy z tym koksem od nowa!!
Kasica-co u Ciebie?Pracujesz tak duzo?
Bionda-jedno z dwojga bedzie. Mysle, ze lepiej jakby wyszly II tylko wtedy biegiem do endokrynologa
Ja robie nic, siedze na dupsko, podjadam i pije wino.Dzis mialam wyjsc z kolezanka, ale ona zmeczona.A juz wyszykowalam torbe i pare zestawow plus high heels. I ch... babki strzelil

zadzwonilam przed 24ta do eMa a abonent nie odpowiada. Hmmm, ciekawe co robi , bo jest w Monachium, a wiadomo atrakcji tam nie brakuje
Alex sie nie zglosila co u niej
Odnosnie tego TSH to roznie to bywa. Ja po 2 miesiacach otrzymalam wieksza dawke, bo zaczely mi wypadac wlosy, a wczesniej tego nie bylo przy TSH prawie 6. I badz tu czlowieku madry
Ja nie wierze tak do konca, ze chora tarczyca az tak pokielbasi, ze nie mozna zajsc w ciaze. Mysle, ze jest pare innych czynnikow, ktore w "kupie" maja na to duzy wplyw. Moj ex-ginek tylko mi chrzanil o tej tarczycy, a guzik prawda.Pewnie, ze dobrze jak TSH jets max 1,5, a najlepiej 1 ale bez przesady aby sie na to tak fiksowac.
Caterina -a moze i Ty i ja produkujemy antyciala w sluzie i dlatego kicha? Przeciez to sie zdaza, albo te czopy ktore blokuja szyjke macicy.Nigdy nie mialam tego badania.
Klade sie spac, poczytam jeszcze Chmielewska.
Dobranoc i do rannej kawki, jutro napije sie z Wami razem to poplotkujemy;-)