Witam Was Kochane,
Ani@k moje gratulacje!!! Super! Kolejny facet na tym naszym babskim watku
Muma- jakos to bedzie. Nie martw sie. Najwazniejsze, ze macie siebie nawzajem i mozesz na nich liczyc. A mama moze kiedys zroumie swoj blad.
Pewne fakty trzeba zaakceptowac i nie ma innego wyjscia
Aaronka- Witam Cie Kochana:-)Fajnie, ze z Jagodka juz lepiej. No, niezly pulpecik jest. Ciebie tez mniej, ale to rozumiem
Alex niezawodna jak zawsze. Ale ze chopak gadula to raczej rzadkosc, choc moj M czasem to nawija, ze hej
Dzieki za wskazowki czytelnicze, przydadza sie mam nadzieje
Gatto wstaw tez moze jakies aktualne zdjecie Twojej krolewny plizz
Kasica nie martw sie. Nastepny cykl przed Toba, bedzie dobrze
Caterina - kciuki za udany cykl. Skorobnij co wiecej, na czym ten gin opiera swoje twierdzenie, ze dla Was jedynie in vitro, skoro oboje jestescie zdrowi? Stracil poczytalnosc czy ma jakas krysztalowa kule i czarnego kota na ramieniu?
A co z Clo?
Kok.o no to Ewunia bedzie sportowa, fajnie, ze nie boi sie wody.
Zuzanka- gratuluje nowej oazy pieknosci:-)A posprzatac moze Mloda, albo przynajmniej pomoc
Bzzzz witaj. Tez lubie opowiesci o doopie Maryny.. Moja mama mowi: nie moja doopa, mnie nie szczypie

Uwielbiam te jej hasla
Albo inne: tego, co mam w doopie, nikt mi nie wylupie
A ja chyba zalapalam chandre... Cosik mi sie z glowa dzieje, niby dobrze wygladam, ale serducho smutne i z eM nie najlepiej sie dogadujemy
A ze ja z gatunku tych za bardzo przejmujacych sie jestem, potem rozmyslam o kazdej sprzeczce dlugo i sie sama nakrecam, typu szukanie pracy w PL, ze i tak nie bedziemy miec dziecka, ze wszystko bez sensu
Sorry za smuty,ale jest niedobrze
Moze to zblizajaca sie @ tak na mnie wplywa. Dzis 19 dc, ostatnio juz po 21 dniach przylazla @
Tak naprawde to ja potrzebuje urlopu, koniecznie
buziaki i dziekuje za fluidki