reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Czesc,
Dziekuje Wam za slowa otuchy. Juz jest dobrze, nie ciagniemy pretensji w nieskonczonosc, szkoda zycia. Ale czasem nimi trzeba potrzasnac, bo ja nie jestem jego kumpel,tylko jego kobieta, partnerka itd. On jest kochany, ale czasem nie mozemy sie po prostu porozumiec. E tam, temat jak rzeka

Zuzanka-przepiekna lazienka.Bardzo gustowna, widac, ze wyszukalas perelki. Gratuluje! Widzisz, kolejne pole, na ktorym sie realizujesz.Fajnie

Gatto- kciuki za to, abyscie Gattinka i Ty zniosly dobrze to szczepienie dzisiaj
Anuszka-za Ciebie tez, aby profesor dal Wam dobre diagnozy
Ani@k napisz jak sie czujesz? Kopniaczki jakies juz czujesz?Buzka
Alex-dzieki, masz racje. Do przodu!!!A moze mi sie juz w d... poprzewracalo?:-D
W maju bedziemy na Slasku, wpadniemy na 6 dni tylko.Ale dziekuje, nie omieszkam wpasc
Kasica gratulacje! Super, ze tak sie Wam uklada. Raz dwa i wpadna II kreski:tak:
Muma a gdzie Ty?zajeta pewnie
Caterina-Ty podobnie czy w domku? Skrobnij co nieco
ja sie szkolilam min. ze strony Diagnostyka niepłodności •• Klinika Leczenia Niepłodności GAMETA • In Vitro • Histeroskopia • Endometrioza
Kok.o jak Twoja kruszynka?Wychodzicie na spacerki oprocz pluskania sie w duzej wodzie?
Katiuszka-widac, ze Julian juz sie powoli dostosowuje do Waszego trybu... Bedzie tylko lepiej:tak:
Pieknaszyszunia -a Ty jak sie czujesz?Juz po weselu?

co prawda to prawda Ani@k że nie każdy ma cud miód
ja już nie wiem o co poszło bo wszystko było poruszane
ale jakoś nie czuje się winna co najgorsze on też nie :-\
może razem :p

aleście się tej doopy czepiły zboczki jedne :-D witam sie na chwilkę bo zaraz spadam do pracy :tak:i wrócę późno ... Ten tydzień w ogóle zapowiada się nieciekawie czasowo się znaczy ...
zuza - jak przyjadę to kawę zażyczę sobie w łazience jest boska :tak:
kasica a może to jednak nie przylezie @ oby nie &&&&&&&&&&&&&&&&
Ani@k - chłopak powiadasz;-)fajnie
kochane nie poodpisuję z osobna bo nie doczytałam wszystkiego tylko jedną stronę do tyłu ... Dziewczyny na "a" się pogodzić z chłopami raz dwa - z nimi to już tak jest i tyle, nie da się im przestawić półkuli na odpowiednie miejsce , na to już za późno i tutaj przyroda dała plamę na całego.Ale w końcu za to ich kochamy że są tacy inni niestety :zawstydzona/y:
Miłego dnia :-)babeczki

cześć dziewczyny

Ani@k no też prawda ,o matulu jak ja liczyłam ???:baffled::dry::zawstydzona/y:ehhh no wybaczcie dziewczyny :*** ja jeszcze oszołomiona remontem :*****
Gatto będzie dobrze pewnie nawet nie zakwili Gattinka <3
Aleksis :**** no ja uwielbiam podglądać programy o projektach itd i uwielbiam wyszukiwać rzeczy oryginalnych żeby nie było tego samego w domu obok ;-)
anuszka musisz mi wybaczyć ja jakaś ostatnio nie przytomna , czytałam i myślałam ,że pisałam coś na ten temat :sorry2:ehhh no Biała Piska wiesz,że ja tam chodziłam do Technikum Rolniczego :-)a na piffko koniecznie muusimy się umówić zwłaszcza jak blisko mieszkacie ;-)
bzzzz no szczoteczką już zaczynam od dzisiaj ją dopieszczać , muszę dzisiaj zakupić jakieś rolety bo okno mam na wysokości okien drugiego domu gdzie mieszkają budowlańcy a mnie mogą w całej okazałości oglądać jak będą od dzisiaj :baffled:;-)

Anuszka całkiem mi z głowy wylecialo ze masz spotkanie z profesorem &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& oczywiście :tak: no i jeżeli już sami nie pamiętacie o co poszło to po co się prztykać bez sensu??? Bzzzz ma rację, rękę do chłopa wyciągnąć..
Bzzzz dobrze gadasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak: a powiedz.. uprawiasz jeszcze zumbę???
Aaronka a dasz się namówić na małe foto Córci???? coś mi jagodowo ostatnio.. ;-) a to dzem, a to jogurt.. :-)
Zuza a zdradzisz ile Twoja łazienka ma m2??? ja mam maluteńką łazienkę, przymierzamy się do wyremontowania jej a Twoja 'nowa' powaliła mnie na kolana.. :tak: (no i choć nie mam miejsca marzy mi się obudowana pralka :rolleyes2:)
Aleksis czuję już malutkie ciosy :-) są przesłodkie :tak: eM mnie pyta jak to jest.. ale trudno dokładnie opisać.. tak jakby ktoś od środka ćwiczył 'wypychanie'.. czkawki jeszcze nie czuję ale za to widziałam na usg..

a propo męskiej płci.. podczytuję wątek 'wrzesień 2013' wiecie że Dziewczynek które mają się urodzić jest tylko około 20% ???? reszta sami Faceci :-)

Kasica a Twoja siostra kogo w brzuszku nosi, wie już???

Caterina hop hop!!!!!!!!!!!!
Muma jesteś???? kończ już kawę z Wolfem ;-)

hej Kobitki:-)
Jak tam się macie w poniedziałkowy poranek? My jesteśmy mega wyspani:tak: Juluś padł wczoraj, obudziłam go na jedzenie, trochę się rozbudził i myślałam, że zero spania pewnie do północy. Ledwo odłożyłam go na nasze łóżko, a on już zasnął:szok::tak: i spał do 1-szej. Jakoś tak dziwnie się obudził, bo przeważnie to o 4 daje znać, ze coś chce. W kazdym razie zrobiłam mu butlę z nikłą nadzieją, że ją wypije...a on cichutko, bez krzyków wszystko wypił:szok::-) POtem kolejna flacha o 7 rano, znowu bez afer i spanie do 10:tak:Muszę przyznać, że wyrobił się ten mój synuś:-D ftu..ftu...żeby nie zapeszyć:baffled:
Gatto kciuki za Gattinkę...i za Ciebie:tak:ja już miałam pierwsze szczepienie, ale Mały płakał:-(następne mam 30 kwietnia, czyli w przyszły wtorek, ale już sram po gaciach, bo idę sama. Na pierwszym byłam z tesciową, to zawsze lepiej...no ale jakoś damy radę. A powiedz mi, we Włoszech macie takie standartowe szczepienia? czy dokupujesz coś tak jak robią to dziewczyny w POlsce? tutaj chyba się nie dokupuje, przynajmniej ja nic nie wiem o tym:sorry2:
bzzz nagadałaś nam, że opiszesz nam doopę Maryny...no to my zboczone i ciekawe:-D więc co się teraz dziwisz?!!!;-) Ty się nie dziw, tylko pisz jak się ma ta doopa:tak::-D
ani@k co z tymi imionami? wymyśliliście już jakieś propozycje???
zuzka eee tam..będziesz rolety kupowała:-D niech chłopaki- robotnicy też mają coś od życia:-D:-D

Ohoo Młody zaczyna popiskiwać...już mu się zabawki znudziły. Teraz się wycwanił i krótko się sam zabawi, woli jak się siedzi koło niego i gada. O taakkk wtedy to tak macha rękami i nogami, że niedługo chyba mi odleci:-D
Ok, idę podyskutować z synem;-):tak::tak:

Zuza jesteś dobrym przykładem na to że wykształcenie ni jak się ma do tego co człowiek potrafi :tak: Twoja łazienka jak dla mnie bomba!
Katiuszka ja tam też wolę jak mam kogoś na podorędziu.. sama do siebie gadać nie lubię ;-) a jak już mam słuchacza to od razu lepiej.. ja się tam wcale Julusiowi nie dziwię, a szczepieniami się nie przejmuj, Synek już wie jak o Ciebie zadbać :tak:;-):-)

aaaa imię????
za mną od jakiegoś czasu chodzi Jakub.. eM nie postawił jeszcze kropki nad i.. wspominał coś o Aleksandrze..

Ostatnia edycja:
reklama
hehe Ani@k no powiem Ci,że nie :-) u Nas pogoda cudna a ja nie mam z kim na tarasie kawy pić hop hop może ,któraś wpadnie do mnie na parę dni ?? już wysprzątane będziemy leniuchować :tak::-D
katiuszka no to synuś daje się wyspać jednym słowem i dobrze ;-) a Ty widzę kochana w jakieś euforii erotycznej jesteś :-pno wiesz ,lubie dreszczyk emocji ale bez przesady :-D:-D:-Dnie dam się podglądać :cool2:

Do góry