reklama
Aleksis1
Fanka BB :)
Czesc,
Dziekuje Wam za slowa otuchy. Juz jest dobrze, nie ciagniemy pretensji w nieskonczonosc, szkoda zycia. Ale czasem nimi trzeba potrzasnac, bo ja nie jestem jego kumpel,tylko jego kobieta, partnerka itd. On jest kochany, ale czasem nie mozemy sie po prostu porozumiec. E tam, temat jak rzeka
Zuzanka-przepiekna lazienka.Bardzo gustowna, widac, ze wyszukalas perelki. Gratuluje! Widzisz, kolejne pole, na ktorym sie realizujesz.Fajnie
Gatto- kciuki za to, abyscie Gattinka i Ty zniosly dobrze to szczepienie dzisiaj
Anuszka-za Ciebie tez, aby profesor dal Wam dobre diagnozy
Ani@k napisz jak sie czujesz? Kopniaczki jakies juz czujesz?Buzka
Alex-dzieki, masz racje. Do przodu!!!A moze mi sie juz w d... poprzewracalo?
W maju bedziemy na Slasku, wpadniemy na 6 dni tylko.Ale dziekuje, nie omieszkam wpasc
Kasica gratulacje! Super, ze tak sie Wam uklada. Raz dwa i wpadna II kreski
Muma a gdzie Ty?zajeta pewnie
Caterina-Ty podobnie czy w domku? Skrobnij co nieco
ja sie szkolilam min. ze strony Diagnostyka niepłodności •• Klinika Leczenia Niepłodności GAMETA • In Vitro • Histeroskopia • Endometrioza
Kok.o jak Twoja kruszynka?Wychodzicie na spacerki oprocz pluskania sie w duzej wodzie?
Katiuszka-widac, ze Julian juz sie powoli dostosowuje do Waszego trybu... Bedzie tylko lepiej
Pieknaszyszunia -a Ty jak sie czujesz?Juz po weselu?
Dziekuje Wam za slowa otuchy. Juz jest dobrze, nie ciagniemy pretensji w nieskonczonosc, szkoda zycia. Ale czasem nimi trzeba potrzasnac, bo ja nie jestem jego kumpel,tylko jego kobieta, partnerka itd. On jest kochany, ale czasem nie mozemy sie po prostu porozumiec. E tam, temat jak rzeka
Zuzanka-przepiekna lazienka.Bardzo gustowna, widac, ze wyszukalas perelki. Gratuluje! Widzisz, kolejne pole, na ktorym sie realizujesz.Fajnie
Gatto- kciuki za to, abyscie Gattinka i Ty zniosly dobrze to szczepienie dzisiaj
Anuszka-za Ciebie tez, aby profesor dal Wam dobre diagnozy
Ani@k napisz jak sie czujesz? Kopniaczki jakies juz czujesz?Buzka
Alex-dzieki, masz racje. Do przodu!!!A moze mi sie juz w d... poprzewracalo?

W maju bedziemy na Slasku, wpadniemy na 6 dni tylko.Ale dziekuje, nie omieszkam wpasc
Kasica gratulacje! Super, ze tak sie Wam uklada. Raz dwa i wpadna II kreski

Muma a gdzie Ty?zajeta pewnie
Caterina-Ty podobnie czy w domku? Skrobnij co nieco
ja sie szkolilam min. ze strony Diagnostyka niepłodności •• Klinika Leczenia Niepłodności GAMETA • In Vitro • Histeroskopia • Endometrioza
Kok.o jak Twoja kruszynka?Wychodzicie na spacerki oprocz pluskania sie w duzej wodzie?
Katiuszka-widac, ze Julian juz sie powoli dostosowuje do Waszego trybu... Bedzie tylko lepiej

Pieknaszyszunia -a Ty jak sie czujesz?Juz po weselu?
aleście się tej doopy czepiły zboczki jedne
witam sie na chwilkę bo zaraz spadam do pracy
i wrócę późno ... Ten tydzień w ogóle zapowiada się nieciekawie czasowo się znaczy ...
zuza - jak przyjadę to kawę zażyczę sobie w łazience jest boska
kasica a może to jednak nie przylezie @ oby nie &&&&&&&&&&&&&&&&
Ani@k - chłopak powiadasz;-)fajnie
kochane nie poodpisuję z osobna bo nie doczytałam wszystkiego tylko jedną stronę do tyłu ... Dziewczyny na "a" się pogodzić z chłopami raz dwa - z nimi to już tak jest i tyle, nie da się im przestawić półkuli na odpowiednie miejsce , na to już za późno i tutaj przyroda dała plamę na całego.Ale w końcu za to ich kochamy że są tacy inni niestety
Miłego dnia :-)babeczki
witam sie na chwilkę bo zaraz spadam do pracy
i wrócę późno ... Ten tydzień w ogóle zapowiada się nieciekawie czasowo się znaczy ...zuza - jak przyjadę to kawę zażyczę sobie w łazience jest boska

kasica a może to jednak nie przylezie @ oby nie &&&&&&&&&&&&&&&&
Ani@k - chłopak powiadasz;-)fajnie
kochane nie poodpisuję z osobna bo nie doczytałam wszystkiego tylko jedną stronę do tyłu ... Dziewczyny na "a" się pogodzić z chłopami raz dwa - z nimi to już tak jest i tyle, nie da się im przestawić półkuli na odpowiednie miejsce , na to już za późno i tutaj przyroda dała plamę na całego.Ale w końcu za to ich kochamy że są tacy inni niestety
Miłego dnia :-)babeczki
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
cześć dziewczyny
Ani@k no też prawda ,o matulu jak ja liczyłam ???

ehhh no wybaczcie dziewczyny :*** ja jeszcze oszołomiona remontem :*****
Gatto będzie dobrze pewnie nawet nie zakwili Gattinka <3
Aleksis :**** no ja uwielbiam podglądać programy o projektach itd i uwielbiam wyszukiwać rzeczy oryginalnych żeby nie było tego samego w domu obok ;-)
anuszka musisz mi wybaczyć ja jakaś ostatnio nie przytomna , czytałam i myślałam ,że pisałam coś na ten temat
ehhh no Biała Piska wiesz,że ja tam chodziłam do Technikum Rolniczego :-)a na piffko koniecznie muusimy się umówić zwłaszcza jak blisko mieszkacie ;-)
bzzzz no szczoteczką już zaczynam od dzisiaj ją dopieszczać , muszę dzisiaj zakupić jakieś rolety bo okno mam na wysokości okien drugiego domu gdzie mieszkają budowlańcy a mnie mogą w całej okazałości oglądać jak będą od dzisiaj
;-)
Ani@k no też prawda ,o matulu jak ja liczyłam ???

ehhh no wybaczcie dziewczyny :*** ja jeszcze oszołomiona remontem :*****Gatto będzie dobrze pewnie nawet nie zakwili Gattinka <3
Aleksis :**** no ja uwielbiam podglądać programy o projektach itd i uwielbiam wyszukiwać rzeczy oryginalnych żeby nie było tego samego w domu obok ;-)
anuszka musisz mi wybaczyć ja jakaś ostatnio nie przytomna , czytałam i myślałam ,że pisałam coś na ten temat
ehhh no Biała Piska wiesz,że ja tam chodziłam do Technikum Rolniczego :-)a na piffko koniecznie muusimy się umówić zwłaszcza jak blisko mieszkacie ;-)bzzzz no szczoteczką już zaczynam od dzisiaj ją dopieszczać , muszę dzisiaj zakupić jakieś rolety bo okno mam na wysokości okien drugiego domu gdzie mieszkają budowlańcy a mnie mogą w całej okazałości oglądać jak będą od dzisiaj
;-)Ani@k
Anuszka całkiem mi z głowy wylecialo ze masz spotkanie z profesorem &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& oczywiście
no i jeżeli już sami nie pamiętacie o co poszło to po co się prztykać bez sensu??? Bzzzz ma rację, rękę do chłopa wyciągnąć..
Bzzzz dobrze gadasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a powiedz.. uprawiasz jeszcze zumbę???
Aaronka a dasz się namówić na małe foto Córci???? coś mi jagodowo ostatnio.. ;-) a to dzem, a to jogurt.. :-)
Zuza a zdradzisz ile Twoja łazienka ma m2??? ja mam maluteńką łazienkę, przymierzamy się do wyremontowania jej a Twoja 'nowa' powaliła mnie na kolana..
(no i choć nie mam miejsca marzy mi się obudowana pralka
)
Aleksis czuję już malutkie ciosy :-) są przesłodkie
eM mnie pyta jak to jest.. ale trudno dokładnie opisać.. tak jakby ktoś od środka ćwiczył 'wypychanie'.. czkawki jeszcze nie czuję ale za to widziałam na usg..
a propo męskiej płci.. podczytuję wątek 'wrzesień 2013' wiecie że Dziewczynek które mają się urodzić jest tylko około 20% ???? reszta sami Faceci :-)
Kasica a Twoja siostra kogo w brzuszku nosi, wie już???
Caterina hop hop!!!!!!!!!!!!
Muma jesteś???? kończ już kawę z Wolfem ;-)
no i jeżeli już sami nie pamiętacie o co poszło to po co się prztykać bez sensu??? Bzzzz ma rację, rękę do chłopa wyciągnąć.. Bzzzz dobrze gadasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a powiedz.. uprawiasz jeszcze zumbę??? Aaronka a dasz się namówić na małe foto Córci???? coś mi jagodowo ostatnio.. ;-) a to dzem, a to jogurt.. :-)
Zuza a zdradzisz ile Twoja łazienka ma m2??? ja mam maluteńką łazienkę, przymierzamy się do wyremontowania jej a Twoja 'nowa' powaliła mnie na kolana..
(no i choć nie mam miejsca marzy mi się obudowana pralka
)Aleksis czuję już malutkie ciosy :-) są przesłodkie
eM mnie pyta jak to jest.. ale trudno dokładnie opisać.. tak jakby ktoś od środka ćwiczył 'wypychanie'.. czkawki jeszcze nie czuję ale za to widziałam na usg.. a propo męskiej płci.. podczytuję wątek 'wrzesień 2013' wiecie że Dziewczynek które mają się urodzić jest tylko około 20% ???? reszta sami Faceci :-)
Kasica a Twoja siostra kogo w brzuszku nosi, wie już???
Caterina hop hop!!!!!!!!!!!!
Muma jesteś???? kończ już kawę z Wolfem ;-)
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
Ani@k 3,24 moja łazienka ma mniej więcej 

katiuszka79
hej Kobitki:-)
Jak tam się macie w poniedziałkowy poranek? My jesteśmy mega wyspani
Juluś padł wczoraj, obudziłam go na jedzenie, trochę się rozbudził i myślałam, że zero spania pewnie do północy. Ledwo odłożyłam go na nasze łóżko, a on już zasnął
i spał do 1-szej. Jakoś tak dziwnie się obudził, bo przeważnie to o 4 daje znać, ze coś chce. W kazdym razie zrobiłam mu butlę z nikłą nadzieją, że ją wypije...a on cichutko, bez krzyków wszystko wypił
:-) POtem kolejna flacha o 7 rano, znowu bez afer i spanie do 10
Muszę przyznać, że wyrobił się ten mój synuś
ftu..ftu...żeby nie zapeszyć
Gatto kciuki za Gattinkę...i za Ciebie
ja już miałam pierwsze szczepienie, ale Mały płakał:-(następne mam 30 kwietnia, czyli w przyszły wtorek, ale już sram po gaciach, bo idę sama. Na pierwszym byłam z tesciową, to zawsze lepiej...no ale jakoś damy radę. A powiedz mi, we Włoszech macie takie standartowe szczepienia? czy dokupujesz coś tak jak robią to dziewczyny w POlsce? tutaj chyba się nie dokupuje, przynajmniej ja nic nie wiem o tym
bzzz nagadałaś nam, że opiszesz nam doopę Maryny...no to my zboczone i ciekawe
więc co się teraz dziwisz?!!!;-) Ty się nie dziw, tylko pisz jak się ma ta doopa

ani@k co z tymi imionami? wymyśliliście już jakieś propozycje???
zuzka eee tam..będziesz rolety kupowała
niech chłopaki- robotnicy też mają coś od życia

Ohoo Młody zaczyna popiskiwać...już mu się zabawki znudziły. Teraz się wycwanił i krótko się sam zabawi, woli jak się siedzi koło niego i gada. O taakkk wtedy to tak macha rękami i nogami, że niedługo chyba mi odleci
Ok, idę podyskutować z synem;-)

Jak tam się macie w poniedziałkowy poranek? My jesteśmy mega wyspani
Juluś padł wczoraj, obudziłam go na jedzenie, trochę się rozbudził i myślałam, że zero spania pewnie do północy. Ledwo odłożyłam go na nasze łóżko, a on już zasnął
i spał do 1-szej. Jakoś tak dziwnie się obudził, bo przeważnie to o 4 daje znać, ze coś chce. W kazdym razie zrobiłam mu butlę z nikłą nadzieją, że ją wypije...a on cichutko, bez krzyków wszystko wypił
:-) POtem kolejna flacha o 7 rano, znowu bez afer i spanie do 10
Muszę przyznać, że wyrobił się ten mój synuś
ftu..ftu...żeby nie zapeszyć
Gatto kciuki za Gattinkę...i za Ciebie
ja już miałam pierwsze szczepienie, ale Mały płakał:-(następne mam 30 kwietnia, czyli w przyszły wtorek, ale już sram po gaciach, bo idę sama. Na pierwszym byłam z tesciową, to zawsze lepiej...no ale jakoś damy radę. A powiedz mi, we Włoszech macie takie standartowe szczepienia? czy dokupujesz coś tak jak robią to dziewczyny w POlsce? tutaj chyba się nie dokupuje, przynajmniej ja nic nie wiem o tym
bzzz nagadałaś nam, że opiszesz nam doopę Maryny...no to my zboczone i ciekawe
więc co się teraz dziwisz?!!!;-) Ty się nie dziw, tylko pisz jak się ma ta doopa

ani@k co z tymi imionami? wymyśliliście już jakieś propozycje???
zuzka eee tam..będziesz rolety kupowała
niech chłopaki- robotnicy też mają coś od życia

Ohoo Młody zaczyna popiskiwać...już mu się zabawki znudziły. Teraz się wycwanił i krótko się sam zabawi, woli jak się siedzi koło niego i gada. O taakkk wtedy to tak macha rękami i nogami, że niedługo chyba mi odleci
Ok, idę podyskutować z synem;-)

Ani@k
Zuza jesteś dobrym przykładem na to że wykształcenie ni jak się ma do tego co człowiek potrafi
Twoja łazienka jak dla mnie bomba!
Katiuszka ja tam też wolę jak mam kogoś na podorędziu.. sama do siebie gadać nie lubię ;-) a jak już mam słuchacza to od razu lepiej.. ja się tam wcale Julusiowi nie dziwię, a szczepieniami się nie przejmuj, Synek już wie jak o Ciebie zadbać
;-):-)
aaaa imię????
za mną od jakiegoś czasu chodzi Jakub.. eM nie postawił jeszcze kropki nad i.. wspominał coś o Aleksandrze..
Twoja łazienka jak dla mnie bomba! Katiuszka ja tam też wolę jak mam kogoś na podorędziu.. sama do siebie gadać nie lubię ;-) a jak już mam słuchacza to od razu lepiej.. ja się tam wcale Julusiowi nie dziwię, a szczepieniami się nie przejmuj, Synek już wie jak o Ciebie zadbać
;-):-) aaaa imię????
za mną od jakiegoś czasu chodzi Jakub.. eM nie postawił jeszcze kropki nad i.. wspominał coś o Aleksandrze..
Ostatnia edycja:
reklama
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
hehe Ani@k no powiem Ci,że nie :-) u Nas pogoda cudna a ja nie mam z kim na tarasie kawy pić hop hop może ,któraś wpadnie do mnie na parę dni ?? już wysprzątane będziemy leniuchować 

katiuszka no to synuś daje się wyspać jednym słowem i dobrze ;-) a Ty widzę kochana w jakieś euforii erotycznej jesteś
no wiesz ,lubie dreszczyk emocji ale bez przesady 

nie dam się podglądać 

katiuszka no to synuś daje się wyspać jednym słowem i dobrze ;-) a Ty widzę kochana w jakieś euforii erotycznej jesteś
no wiesz ,lubie dreszczyk emocji ale bez przesady 

nie dam się podglądać