• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

hej!!witam się po 13 godzinach pracy...z wredna @!!!!!!!!!!!!!!!!:-(,przylazła dzis rano...no ale to było do przewidzenia skoro test w sobote wyszedł negatywny:-(:-(:-(Aleksis trudno nazwac to,ze się "dogadujemy"...staramy się,tak to chyba lepiej zabrzmi.....nie jest zle...ale bywało o wiele,wiele lepiej...cóz,takie jest życie.....może jeszcze sie to zmieni??!!:confused:OBY!!!!!!!!!!!!Ani@k,moja siostra idzie w przyszłym tygodniu do dr.to pewnie wtedy sie dowie,czy chłopak,czy kobietka...czuję,ze dziewczynka bedzie...no ale to sie okaze.!!!!!!!!;-)Jutro ruszam z Adamem na kijki:P)dziś był sam,bo ja do 19 w pracy byłam,ale po wczoranszym "marszu"bardzo mi się spodobało:P)

reklama
cześć

Anuszka moja prolaktyna była poniżej 20 i brałam bromka! a na wykresie miałam góry, wzgórki pagórki..
Kasica super sprawa takie spacerki :tak:
Gatto jak tam Księżniczka??? marudziła pozastrzykowo????
Muma?????????????????????????
Kok.o niektóre kopy są konkretne:tak:przy zachowaniu dawki delikatności - uczucie przesłodkie, polecam!!!!!!!!!!!!!!!! ;-)

Dziewczyny.. zauważyłyście w ciąży wycieki z sutków???? ja co jakiś czas mam.. takie chyba przezroczyste.. wyczytałam że to siara.. ale mnie się dość często leje.. wizyta dopiero po majówce.. myślicie że należy dzwonić do lekarza???? :confused:

i jak zwykle dla potrzebujących ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
Ahoj kobitki:-) teraz to ja wpadłam jak po cukier :-D Moze która ma pozyczyć na wieczne oddaj:-D

W pobieralni dzisiaj siedze i oczywiście ciągne dobę w robocie:cool2:
Jakis strasznie dobry humorek mam dzisiaj a jaka miła dla luda jestem :laugh2:

Zuza łazienka superowa :tak: zapisuję sie w kolejke na myjkę:-p

Kasica
szkoda ze ta wredota przylazła :zawstydzona/y: Tulę mocno:tak:

Ani@k super że jest siurdak :tak: a mówia że mało chłopów się rodzi widzę że jednak statystyka się podnosi:tak:
A co do wycieku to pewnie prolaktyna ci skoczyła i dlatego cosik tam podcieka:tak:

Aleksis mnie ten dr stwierdził ze skoro obydwoje dobre wyniki mamy , ja niby ovulkę tez mam to zn ze tylko in vitro :zawstydzona/y:

Pozdrawiam ze słonecznego i letniego wschodu:cool2:

Helol,

Ani@k tez mialam wycieki, czasem musialam nawet wkladac wkladki, ale bardzo nieregularne to bylo i dosc malo:tak: mniej wiecej zauwazylam po operacji czyli ok 25tc.

Mloda na szczepienie tak krzyczala, ze ho ho, na pewno cala przychodnia slyszala, ale potem szybko sie uspokoila i rzucala usmiechami. Po poludniu dopadlo ja zmeczenie i mi przespala 3 godziny:szok::szok: na pewno efekt poszczepienny, ale goraczki nie miala, wiec bylam nawet zadowolona, moglam dom troche odgruzowac :happy2:

Gatto ja te wycieki już wcześniej mialam ale ostatnio często się zdarzają.. będę musiała se wkładki chyba kupić.. a Gattinka świetnie wszystko zniosła, tak miało być.. już sobie wyobrażam jak wysyła wszystkim w przychodni swój słodki uśmiech :-)
Caterina ale chyba nie muszę się bać??? jak to jest kurza twarz z tą prolaktyną w ciąży :confused:
a diagnoza lekarza niezła.. no tak, skoro obydwoje macie wszystko w porządku to nie ma innego wyjścia - tylko in vitro! przerażające to jest!

nie mówiłam wam wcześniej, ale piątek - czyli dzień wypisu był szokiem.. przed 10 miałam powtarzane usg, bo dzień wcześniej nie był widoczny żołądek Dziecka (lekarz mówił że pewnie wydalił co miał w żolądku i podczas badania nie chciało mu się połykać wód płodowych) piątkowe usg pokazało piękny pełen żołądek, dostałam ładnie wydrukowany wynik i lekarka robiąca usg kazała iść z tym wynikiem do 'pokoju badań' więc poszłam, tam lekarz dyżurny wziął ode mnie ten wynik i powiedział że mam czekać na wypis.
Dostałam wypis bez wyniku (zaginął ten wynik wraz z lekarzem dyżurnym, lekarka dająca wypis nie wiedziała gdzie zaginął lekarz). Okazało się też że z umówionego echo serca też nici - bo zapomnieli mnie tam wysłać (do innej placówki) a miałam tam być zanim dostanę wypis..
Przed momentem zadzwoniła do mnie pani z sekretariatu szpitala i grzecznie spytała czy mam swój wypis bo jedna pani z koszalina (około 3 godzin jazdy) ma mój wypis.. patrzę na mój wypis - no mój wypis.. ta z koszalina pewnie zdziwiona, z imienia i nazwiska nie kojarzę aby leżała ze mną w jednej sali.. no i mam nadzieję że tylko jedna babka ma mój wypis :eek: a dużo osób w piątek wychodziło ze szpitala.. ehhhhhhhh...
biurokracja czy bałagan???????????????????????????
Caterina u Ciebie w placówce też takie cuda się zdarzają???

przed chwilą znowu rozmawiałam z panią z sekretariatu, powiedziała że tamta pani z koszalina ma tylko mój wynik z usg (heh mi nie dali za to ona dostała) pewnie doktorzyna zaplątał moje papiery z papierami tej babki..

ciekawa jestem czy ten doktorek też się w koszalinie znalazł.. przez przypadek :-D:dry:

aaa Caterina powiem ze pobierali mi krew w szpitalu (akurat eMa kuzynka - na położną się uczy) zastosowałam to co mówiłaś kiedyś - mocno przycisnąc po pobraniu - metoda rewelacyjna!!!! do Ciebie muszą być kolejki w pobieralni :tak:

Hej,

Odmeldowuję się na chwilkę.
Ja mam od soboty dziadka w domu bo babcię musiałam do szpitala wstawić na parę dni - na wyregulowanie tego ciśnienia.
Jest horror i sajgon ale jutro już babcia na szczęście wychodzi...
Wrócę do Was w czwartek,

Jula dostała się do tego wybranego gimnazjum :-)

Ani@k - Gratuluję Syneczka !!!!!!!!:tak:

Buziaki dla wszystkich ****

elooooooo:-)
melduje sie, juz po wycieczce do labu. z Młodą polazłam,no bo co z nia zrobie?:dry: i oddałam krwiopijcom (hyhy caterina;-):-) ) krew na tsh i ft4. kolejka jak japierdziele!!:szok: bo u nas na dzielni jedna przychodnia i lab czynny tylko we wtorek od 7.30 do 8.30. To sobie wyobrazcie,jak wszyscy we wtorek sie zwalają na badania:wściekła/y:
Rany,mialam 6 tyg.po porodzie isc do endo a pojde dopiero 20 maja:blink::shocked2: babka chyba mnie opierdzieli, ale jakos nie mogłam sie wybrac.zreszta teraz juz Młoda jest na zewnątrz;-) to jej ta moja tarczyca nie zaszkodzi nawet jak coś tam sie pomerda.;-):-)
Muma łłłojjj...no to trzymaj sie tam dzielnie, duuuuuuuzo cierpliwości zycze, niech tam dziadek nie daje za bardzo w kość. I zdrówka dla babci zycze:tak: I gratulacje dla Julki!!!:-)
Ani@k a chociaż odeślą Ci ten Twoj wynik?? eeeech no jak mieli duzo osób do wypisania to faktycznie, mogło sie zawieruszyc... Tak sie klnie i narzeka na lekarzy,ale jak mnie wypisywali to widziałam, ile papierkowej roboty dochtory mają przy tym i nie dziwie sie,ze mogą sie pomylic w papierkach przy wypisie duzej liczby osób. No to ludzie w koncu są... Za duzo papierologii jest w słuzbie zdrowia:no:
kasica no to &&&&&&&&&&&&&&&&&& za nastepny cykl :tak:

reklama
jejuuu witam się ale bym spala, spała i spała, nie ma siły pisać :eek:.....
dodam ze dziś mam wizytę u lekarza, moze uda sie usłyszeć serducho:-)
obym nie zasnęła na łóżku u gina:-D:-D:-D dobrze ze eM idzie z nami to mnie obudzi;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry