reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

I po wizycie... wielki bombolino ma całe 1cm:-D:-D:-D ma sie dobrze, serce wielkie:-D:-D:-D no i dlatego ze miałam długie cykle to bardziej 7tc niż jak wg suwaczka 8tc... ale wiecie co zmieniam lekarza na tego z prywatnej kliniki Mama i ja.

reklama
elooooooo
ja juz po spinningu i siłowni, zmęczona jak japierdziu!!! ale zajefajnie sie czuje jjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaach:-D:rofl:
Młodą zastałam spiącą w łózeczku, wykąpaną i nakarmioną sztucznym cycem przez eMa;-):-) i jest git!
szyszka gratuluje giganta;-):-D nooo to troche kasy Ci pójdzie do konca ciąży... klinika raczej sie ceni;-):-):-) pytałam tam o rehabilitacje i cena jednego zabiegu zrzuciła mnie z krzesła;-)
Tasza no w centrum nie mieszkam ;-):-) Wojnów kojarzysz?:-)

KOK.O..ja tez padam..dzis 10 km.z Adasiem zrobilismy!!!!z kijkami oczywiście;-),kurcze,naprawde spodobało mi sie to!!!!!!!!!!!!!!!!:tak:bo inne cwiczenia,jak w domu cwiczyłam,to mnie po jakims czasie wkurzały!!to liczenie,odliczanie itd!!a tu idziemy sobie leśna droga,piekna pogoda:cool2:...no bardzo nam się to spodobało!!!ręce,nogi ,bola jak cza;-)..ale to chyba dobrze no nie?!!:P):P)...a tak sobie gadalismy,ze na weekendy chcemy robic tak około 16-18 km:P):P)

kasica ale na tych kijkach techniki pilnujecie? ;-) stopa od pięty,długość i sposób trzymania kijka itp itp? ;-):-) Ja przed ciaza z eMem łaziłam, mozna sie tym faktycznie zmeczyc, choc wolniej niz bieganiem, ale tu wiecej miesni pracuje :tak:

Tasza
na wynikach norma jest 25 a ja mam 35

i chyba każdy tak ma że jak jest słońce to jest happy a w pochmurną zimę nie
wit.D w końcu :-D
słońce to szczęście

szyszunia
super :-D
niech bije
a czemu zmieniasz lekarza?
bo chyba coś mnie ominęło

ja też muszę jakiś sport uprawiać
ale nie mam pomysłu jaki.
mówicie że kijki ok?

Ostatnia edycja:
heloł

Szyszka no dorodny Bombolino!!!!!!!!!!! :tak::-) przyznaj się, uroniłaś łezkę jak usłyszałaś serduszko????
Kok.o z wojną mi się kojarzy Twoja dzielnica/miejscowość ;-)
Kasica najważniejsze to czerpać radość z tego co się robi.. widzę że kijki Was oczarowały :tak:;-):-)
Anuszka moja prl coś koło 12 była.. ja na Twoim miejscu chodziłabym nadal do lekarki/lekarza który zalecił(a) Ci clo i bromka.. a co do sportu.. każdy wymaga wysiłku, ale później samopoczucie jest takie jak wyraziła to Kok.o 'jjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaach' mi osobiście spinning się podobał, kijków nie próbowałam.. po urodzeniu zamierzam dużo spacerować to się wypowiem :cool2::-)

a ja dziś PIT'a oddaję.. dopiero :zawstydzona/y: :sorry: także dziś wędrówki w planie mam :tak: nieee chce mi się.. ale jak cza to cza ;-)

miłego dnia!!!!!!

Ani@k
dzięki
ale to było dwóch lekarzy . . .
dziś będę u następnej endo-ginki
mam przeboje z lekarzami i szukam ideału
zobaczymy co powie
a nie możesz Pita rozliczyć w domu przez net?
bez kolejek!
ściągasz program
wysyłasz deklaracje
potrzeba tylko pit z tamtego roku żeby wpisać jedną kwotę dla potwierdzenia
drukujesz potwierdzenia i masz w nosie
są instrukcje jak co po kolei robić
ja tak wszystkich rozliczam :-P

reklama
Ahoj kobitki:-) Ja znowu z pobieralni:tak:
Ani@k staram sie jak moge przekazywać wszem i wobec moja tajemną wiedzę :rofl2: Cieszę się ze moje rady były pomocne :tak:

Szyszka gratuluję serca jak dzwon:tak: I super przezycia :tak:

Zuza
do wszystkiego idzie sie przyzwyczaić do takiej roboty też

Anuszka ja mam prolaktynę 38 i nikt jeszcze nie wpadł na to żeby mi bromka dać. Teraz jest taki trend że jeżeli nie jest zblokowana owulka to sie prl nie zbija:zawstydzona/y:

Pzdrawiam sporcmenki :-p Ja jak na razie to tylko biegi do pracy odczyniam:-D

Pozdrawiam ze wschodu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry